27-28 octombrie / Sesiunea 1

Academia “Noua Viață”

Prima sesiune

Orașul București

27-28 octombrie 2018

 

 

 

 

       27 octombrie

  1. Unde sunt rezultatele dvs.?

Sensul oricărui lucru este obținerea rezultatului. Acestui scop îi sunt supuse activitățile tuturor ființelor vii de pe Pământ. Chiar și furnicile nu se mișcă fără un scop predefinit – au un scop, un plan, o repartizare strictă a responsabilităților, mișcarea constantă, coordonarea cu alte furnici … Și întotdeauna ating rezultatul pentru care lucrează.

În mod similar, toate animalele, păsările și peștii care trăiesc în colectivitate sunt în aceeași situație.

Dar oamenii nu sunt deloc la fel – doar câțiva realizează ceea ce visează. Și acest lucru se întâmplă pentru că animalele acționează instinctiv, exact în conformitate cu legile naturii (Universul), iar oamenii „includ creierul,“ pentru a gândi „inteligent“, prin inventarea unui mod de fericire personal, care, în 90% din cazuri se dovedește a fi fals.

În această lecție, vom analiza mai atent tot ceea ce împiedică progresul către atingerea obiectivului și tot ceea ce îl ajută.

 

  1. Obținerea Scopului tău cel Mare.

Scopul personal este principalul ingredient(piatra de temelie) la care trebuie să vă gândiți și să îl alegeți, înainte de a începe orice lucru nou. Fără un răspuns clar la întrebarea „De ce?” Este inutil să te miști deloc.

Orice persoană va spune că are un scop, însă analizând acest scop vom observa ca în 90% din cazuri, se pare că acest scopul va fi unul fals, iar în acest caz acesta nu va duce la rezultatul dorit, ci, dimpotrivă, va duce la îndepărtarea de acesta.

Dimensiunea și conținutul scopului sunt, de asemenea, foarte importante, așa că trebuie să înțelegeți foarte bine obiectivele – ce și vom face în această lecție.

 

28 octombrie

  1. În căutarea libertății

Întregul program al Academiei “Noua Viață” vizează să-și ajute toți participanții săi în găsirea fericirii.

Fericirea, desigur, este înțeleasă de toată lumea în felul său, dar în acest concept există un set de valori stabile ale variabilelor fericirii, fără de care nici o persoană nu poate fi fericită. Printre acestea se numără dragostea, sănătatea și, desigur, libertatea.

Libertatea este o oportunitate de a trăi conform planurilor dvs., de a face propriul lucru, de a vă strădui pentru obiectivul dvs. și de a obține rezultate proprii.

Dar cum se poate obține acest lucru prin faptul că rămâneți membru al unei societăți care impune în mod activ un program de viață complet diferit – sclavist? Este posibil să devii liber într-o astfel de societate fără a intra în conflict cu ea?

Se pare că acest lucru este posibil și în această lecție, vom vorbi în detaliu despre această temă.

 

  1. Cum se îndeplinesc dorințele?

Întreaga noastră viață este literalmente compusă din dorințe și ne străduim constant să le îndeplinim. Dar cât de des aceste eforturi duc la rezultatul dorit? Cei mai mulți oameni nu funcționează așa, au tendința de a face un lucru și de a obține ceva complet diferit. Acest lucru se datorează faptului că oamenii nu cunosc mecanismul de îndeplinire a dorințelor, care are caracter universal și funcționează în toate cazurile.

Întreaga noastră viață este ca un program pe calculator pentru care nu am primit instrucțiuni de folosire, dar ar fi trebuit să știm care ar fi butoane și în ce succesiune acestea trebuie apaăsate pentru a obține rezultatul dorit. Dacă vom acționa haotic, orbește, nu vom obține niciodată rezultatul dorit. Chiar mai rău, dacă acționăm pe un program fals – atunci, în loc să ne îndeplinim dorințele, vom primi stres.

În această lecție, vom examina butoanele „corecte” și vă vom învăța cum să le folosiți.

 


CAND – 27-28 octombrie, Bucuresti
COST:
– pentru participantii de la Seminarul pilot – 500 lei
– pentru ceilalti – 650 lei (include un flash stick cu inregistrarea video a intregului Seminar din 9-10 iunie).
INSCRIERI – sms la 0745174661 cu textul „Academie Noua Viata”.

Extras din brosura „doTERRA – sansa ta sclipitoare”:
„Instruirea în cadrul Academiei

Procesul educațional se desfășoară sub formă de sesiuni de două zile cu participare fizică în București și participare în grupul “donectar – centrul de dezvoltare a omului” în rețeaua socială Facebook.
În programul de studiu se combină armonios subiectele emoționale și tehnice, inclusiv legate de activitatea în rețelele sociale. Printre acestea se numără:
– Secretul relațiilor fericite (un ghid pentru relația dintre bărbat și femeie);
– Scopul cel Mare – Calea către Noua Viață;
– Oportunitățile Facebook pentru dezvoltarea de noi relații cu oamenii;
– Obținerea Libertății;
– Zborul spre visul tău;
– Împlinirea dorințelor;
– Cum să obții încrederea în sine;
– Secretele și legile banilor;
– Cheia spre schimbările din viața ta;
– Pașii către succes. Plan de acțiuni concrete;
– Cum să comunicați ca să obțineți rezultate;
– Cum să obțineți motivație constantă;
– Metode de dezvoltare a intuiției și alte zeci de tematici la fel de interesante și, mai ales, importante.

În cazul unei participări active în procesul educațional, participantul:
– dobândește cunoștințe și răspunsuri asupra unei game largi de dileme;
– devine o persoană sănătoasă, energică și atractivă;
– găsește cu ușurință noi prieteni-aliați, care doresc să participe la program și pentru a construi o echipă în compania doTERRA.

Concluzii

1.   În centrul Programului este poziționat OMUL cu Ideea de obținere a Libertății și Fericirii.
2. Principalele instrumente pentru realizarea Ideii (obiectivului) sunt dezvoltarea proprie prin cumularea de noi trăsături și calități, extinderea conștiinței proprii și, pe această bază, căutarea și dobândirea de noi prieteni-aliați.
3. Pe măsura dezvoltării personale are loc o creștere a energiei personale și acea energie pe care o veți radia, va începe să atragă către voi oameni cu vibrații similare – pentru că așa funcționează Legea Atracției Universale. Pe acești oameni îi veți întâlni în cele mai neașteptate locuri, vă vor găsi singuri în rețelele sociale și vă vor cere prietenia. Desigur că trebuie să fii conectat nu numai pe modulul „primire“, dar, de asemenea, și pe cel de “dăruire”, acționând permanent în acest sens.
4. Expresia lui Platon “Căutând binele altora, îl găsim pe al nostru”, care a și devenit deviza Academiei “Noua Viață”, reflectă perfect esența programului educațional al acesteia.
În afaceri puteți reuși și individual, pășind pe capetele concurenței.
În Programul “Noua Viață” nu veți putea face nimic individual – trebuie neapărat să aveți grijă să deschideți Calea spre Fericire câtorva persoane. Și nu este suficient doar să deschidem Calea. Trebuie, de asemenea, să îi ajutăm să facă practic, cel puțin primii pași pe acest drum.
5. Trezindu-vă și ajutând alte persoane să se trezească, să iasă din ignoranță – cauza principală a tuturor nenorocirilor și suferinței omenirii – îți indeplinești cel mai important obiectiv din Programul personal de viață pe Pământ – continuarea evoluției conștiinței.
Evoluând și ajutând în acest proces și pe alți oameni, voi faceți lumea un pic mai bună – fizica cuantică ne dovedește că doar 1% dintre oameni, ce au vibrația înaltă, prin simpla lor prezență pe Pământ influențează celelalte 99% din populație.
De aceea, începând să te îngrijești de tine personal, încet și treptat manifești grijă către toată Lumea, și atunci viața ta personală capătă o semnificație complet diferită, de importanță planetară.
6. Acțiunile tale, care poartă inițial un caracter local și îngust, pornesc o reacție în lanț, care duce la situația în care, curând, foarte rapid, întâi sute, ulterior mii, apoi zeci de mii de oameni se vor afla pe Drumul propriu către Fericire. Și toate acestea se vor întâmpla exclusiv datorită ție, doar pentru simplul fapt că ai decis cândva să participi în acest program de instruire al Academiei.
Iat-o – cea mai puternică motivație, care face ca inima să bată mai tare și care naște dorința de a acționa în orice circumstanțe. Ce poate fi mai important, mai valoros și mai plăcut decât sentimentul implicării directe într-o astfel de Cauză Nobilă!
Și asta încă nu este tot !
7. Având grijă de creșterea pe Spirala Evoluției nu doar că îți îmbunătățești viața pământească – dar, în același timp, înaintezi pe nivelele unde ajunge Sufletul după trecerea în Veșnicie.
8. Consumul produselor, inspirația (energia) și instruirea – sunt cei 3 piloni pe care se construiește clădirea Libertății și independenței financiare în Programul “Noua Viață”.
9. Participarea în acest program nu presupune niciun risc – lipsește cu desăvârșire posibilitatea de a pierde ceva – iar matematica exactă (modelul 1+1) garantează obținerea rezultatelor în cele mai scurte termene (aproximativ 1 an) – bineînțeles, în condițiile unei atitudini serioase față de sistemul de instruire și a implementării în practică a cunoștințelor primite.
10. Unde ești acum, este alegerea ta. Unde vei fi mâine, este și asta alegerea ta, pe care o faci astăzi.
11. Compania dōTERRA – este un vehicul frumos, confortabil, modern și puternic, care te poate conduce rapid către Visul tău cel Mare. Dar vehiculul nu se poate mișca de la sine.
Dacă îți faci un cont de înrolare înseamnă doar să te așezi la volanul vehiculului. Iar pentru a atinge Obiectivul, trebuie întâi să-l conștientizezi foarte bine, să alimentezi unitatea de transport cu combustibil și să conectezi GPS-ul ca să nu te pierzi pe drum.
Academia – este acea benzinărie cu un magazin plin de gps-uri, hărți, uleiuri de rodaj, lichid de parbriz și multe alte “produse” ajutătoare ce contribuie și ajută în așa fel încât călătoria să fie cât mai plăcută, rapidă și confortabilă.

Alegerea vă aparține – să trăiți ca și până acum sau să porniți într-o călătorie antrenantă către Visul cel Mare în compania prietenilor-aliați.”

1 Comentariu
  1. Am sa vin negresit si mai mult ca sigur impreuna cu Norocel Dumitrescu

Lasă un răspuns