7 motive sa incerci o scanare ZYTO

   

   Mii de oameni din intreaga lume au beneficiat deja de o scanare de ZYTO. Aceasta este non-invaziva si poate fi efectuata de un „practician ZYTO” sau „avocat de satatate doTerra” de exemplu, in doar cateva minute. Daca va intrebati cat de potrivita ar fi pentru dumneavoastra, analizati aceasta lista a primelor 7 motive pentru a alege o scanare ZYTO.

     1. Indeparteaza barierele comunicarii verbale

   Un studiu publicat in Jurnalul Asociatiei Medicale din Canada a aratat ca medicii considera ca modul lor de comunicare cu pacientii este unul eficient, in timp ce pacientii lor au simtit deseori contrariul *1. Dar chiar daca medicii si pacientii considera comunicarea ca fiind adecvata sau chiar excelenta, va exista, de obicei, un fel de decalaj intre perceptii si realitate atunci cand vine vorba de starea de santate a unui om. De exemplu, atunci cand discutati despre sanatatea dvs. cu un medic, este posibil sa omiteti unele detalii sau sa le considerati lipsite de importanta, ba chiar sa nu fiti constient de anumite procese sau emotii. Aceste detalii ar putea fi puncte critice de analizat, dar ele pot fi trecute cu vederea, deoarece acestea nu sunt niciodata luate in considerare si, prin urmare, dezbatute. Tehnologia ZYTO ofera practicienilor ei posibilitatea de a scana o serie de factori, emotii si alte elemente detaliate, primind direct de la organism raspunsuri, eliminand astfel omiterea unor aspecte ce ar putea fi cruciale.Prin urmare, informatiile pe care le obtineti sunt impartiale si pot lua in considerare sute de detalii pentru a oferi o analiza cat mai cuprinzatoare si pentru a elimina bariera comunicarii verbale.

      2. Obtine informatii personalizate asupra dezechilibrelor interioare (fizice si emotionale) 

   Prin biocomunincare – in cazul dat comunicarea dintre corpul dvs. si programul Zyto, se pot colecta date direct de la organism, ce pot oferi o altfel de perspectiva asupra sanatatii dumneavoastra, bazata pe cunoastere interioara. Daca un „biomarker”, ori o  semnatura digitala care reprezinta un organ sau sistem se afla in dezechilibru, practicianul poate pune intrebari suplimentare despre acel biomarker. Dar, mai important, practicianul poate vedea, de asemenea, modul in care elementele aflate in dezechilibru se coreleaza unul cu celalalt. Acest lucru ii ajuta sa descopere tipare, conexiuni si tendinte, astfel incat sa poata pune intrebari mai relevante si sa va sprijine in a lua decizii mai eficiente in ceea ce priveste santatea si stilul dvs. de viata.Informatiile obtinute printr-o scanare ZYTO, tind sa se coreleze cu alte teste sau repertorizari. Aceste informatii sunt prezentate intr-un mod obiectiv si cuprinzator in raportul ZYTO. De exemplu, „profilul dinamic” ofera o prezentare rapida a dezechilibrelor mai extreme, cat si un top al produselor cele mai eficiente pentru dumneavoastra, ce pot functiona ca si echilibratori pentru diverse organe sau sisteme (detoxxifiere, gastro, etc).

 

   3. Afla cum iti afecteaza sanatatea stilul de viata actual  

   Exista cu siguranta unele elemente esentiale ce tin de sanatate, care sunt bune de urmat, la modul general. Cu toate acestea, fiecare organism este unic si, prin urmare, va raspunde diferit la un anumit supliment, aliment sau orice alta influenta externa. In ceea ce priveste nutritia, aceast fapt este cunoscut sub numele de bio-individualitate. Pentru a confirma acest fenomen, exista deja diverse studii realizate. De exemplu, atunci cand oamenii de stiinta au acumulat date despre modul in care oamenii au raspuns la alimentele din dieta lor, rezultatele au aratat ca nivelul de insulina a crescut la unele persoane atunci cand au mancat paine, in timp ce la altii a ramas identic cand au mancat acelasi aliment.*2

   ZYTO v-ar putea ajuta sa vedeti efectiv modul in care organismul raspunde la anumite influente externe, printr-o simulare. Programul contine semnaturile digitale ale unor suplimente, uleiuri esentiale si ale anumitor factori din stilul de viata (dieta, hidratatre,somn, emotii, etc) si monitorizeaza raspunsul organismului la acestea. Corpul va raspunde pozitiv la unele elemente, iar acest lucru se numeste coerenta biologica. O scanare ZYTO clasifica aceste elemente in ordinea importantei, astfel incat sa puteti vedea care dintre produse sunt cele mai eficiente si aduc cei mai multi biomarkeri (organe, sisteme,etc) in echilibru si cum va impacteaza stilul de viata starea de sanatate.

   4. Focuseaza-te pe aspectele cele mai importante pentru tine

   De la  fluctuatiile nivelului de energie, la greutate, longevitate si multe altele, o scanare ZYTO va poate ajuta in orice domeniu al vietii pe care doriti sa il imbunatatiti. Elementele virtuale din programul ZYTO sunt orgnizate in diferite sisteme (detoxifiere,gastro,endocrin etc), astfel incat sa va puteti focusa doar acele categorii pe care le considerati relevante pentru dvs. si obiectivele pe care vi le-ati propus. ZYTO va poate ajuta sa va atingeti obiectivele intr-o anumita arie, identificandu-va coerenta biologica nu numai cu suplimente nutritive sau uleiuri esentiale, ci si cu diverse activitati. De exemplu, o scanare ar putea dezvalui ca organismul are o coerenta biologica cu un program Pilates, Yoga, QI Gong sau cu acupunctura, care ar putea fi o componenta cheie in atingerea obiectivelor propuse. Cu ZYTO, scanarea dvs. poate fi mai ampla sau nisata dupa preferinta, pentru a va ajuta sa luati cele mai bune decizii cand vine vorba de sanatate si stil de viata armonios.

   5. Economiseste bani 

   Potrivit Institutului National de Sanatate, americanii au cheltuit 36,7 miliarde de dolari pentru suplimente alimentare in 2014.*3 Utilizatorii fideli cheltuiesc sute de dolari pe aceste produse in fiecare an. Atunci cand decid ce suplimente sa cumpere, oamenii iau de obicei cate un supliment, pe rand si asteapta sa vada daca functioneaza. Din pacate, de cele mai multe ori ei vor constata ca produsul nu aduce beneficii majore in cazul lor. Deci, folosind aceasta metoda de „invatare prin greseli”, este posibil sa pierdeti banii castigati cu greu pe suplimentele ineficiente. Cu o scanare ZYTO, totusi, poti afla care sunt produsele la care corpul tau prezinta  coerenta biologica, adica care sunt cele cu eficienta sporita in acel moment. Si din timp ce corpul si emotiile se transforma periodic, o scanare lunara, va poate ajuta sa alegeti cele mai coerente suplimente in raport cu necesitatile organismului si astfel sa simtiti rezultate vizibile pe termen mediu si lung. In plus, produsele recomandate de programul ZYTO ( in cazul meu – doTerra), sunt produse organice, de inalta calitate.

   6. Urmareste-ti tparele si tendintele organismului

Multi oameni apeleaza deja la tehnologii portabile ce urmaresc lucruri precum numarul de pasi, ritmul cardiac, caloriile consumate si asa mai departe, intr-un efort de a-si imbunatati starea de sanatate si vitalitatea. In mod similar, ZYTO este capabil sa urmareasca diversi parametrii ce ne influenteaza organismul in timp. Totusi, tehnologia noastra este capabila sa urmareasca mai multe date individuale (inclusiv emotii) si sa le compare, ceea ce ajuta la crearea unei imagini de ansamblu mai complete, astfel incat sa puteti lua decizii cat mai eficiente in vederea atingerii obiectivelor propuse.

Datele provenite din scanarile ZYTO anterioare, va pot ajuta sa vedeti diverse tendinte si tipare si astfel sa descoperiti posibile cauze ale unor dezechilibre mai vechi, respectiv sa preveniti aparitia altora pe viitor. Acest lucru ajuta la schimbarea aspectelor mai putin pozitive din stilul de viata si la dezvoltarea unui plan mai complex si mai relevant pentru atingerea potentialului optim.

   7.Scaneaza-te in orasul de resedinta sau chiar in confortul locuintei proprii

   ZYTO este un dispozitiv mobil si astfel puteti sa beneficiati de scanare la orice seminar sustinut in tara de echipa doNectar- Nectar pentru trup si suflet. Chiar daca nu reusiti sa va programati in prealabil, sau nu exista suficient timp de discutii la momentul respectiv, exista posibilitatea de a efectua scanarea pe loc si de a discuta ulterior raportul, telefonic. Desi scanarea in sine dureaza aprox 4-5 min, analiza raportului este una consistenta, ce dureaza de obicei aprox 1h, insa dvs. veti stabili intervalul orar si ziua cand va avea loc aceasta dicutie.

In plus, tehnologia ZYTO permite si efectuarea unor scanari la distanta, practic din orice locatie unde exista o conexiune la internet. Pe scurt, puteti primi prin curierat un dispozitiv portabil, instalati un program dedicat si veti putea efectua astfel scanarea in confortul propriei case.

Desi compania ofera si o astfel de solutie, nu voi resusi sa o implementez si eu in termen foarte scurt, datorita numarului mare, lunar de deplasari in tara cu ocazia seminariilor organizate de echipa noastra.

Pentru a consulta lista oraselor si datele aferente, puteti accesa pagina : https://www.facebook.com/ScanariZytoRomania/

*Surse:

 Traducere daptata dupa Seth Morris

1.  Fong Ha, Jennifer, and Nancy Longnecker. “Doctor-Patient Communication: A Review.” The Ochsner Journal 10, no. 1 (2010): 38-43. 

2.  “Bespoke diets based on gut microbes could help beat disease and obesity.” The Guardian. Theguardian.com.

3.  “Multivitamin/Mineral Supplements.” National Institutes of Health. Nih.gov.