Academia „Noua Viata”

ACADEMIA „Noua Viata” (filiala Bucuresti, Romania)
Fondatori si lectori: Valeria si Vladimir Dubkovskiye

Academia oferă cunoștințe ce ajută la înțelegerea și realizarea misiunii proprii,
pentru a obține succesul în toate sferele vieții.

Calendar Seminarii si Sesiuni Bucuresti:
9-10 iunie 2018 – Seminar Pilot
27-28 octombrie 2018 – Sesiunea 1
26-27 ianuarie 2019 – Sesiunea 2
11-12 mai 2019 – Sesiunea 3
6-7 iulie 2019 – Sesiunea 4
26-27 octombrie 2019 – Sesiunea 5

Seminariile se vor organiza in Bucuresti, dureaza cate 2 zile (6 ore + pauze) si costa:
– pentru participantii de la sesiunile anterioare – 500 lei (cuplu sot-sotie 1000 lei)
– pentru ceilalti – 650 lei (include un flash stick cu inregistrarea video a sesiunii precedente) / cuplu (sot/sotie)- 1150 lei.
INSCRIERI – sms la 0745174661 sau 0753602554 cu textul „Academie Noua Viata”.

Fondata in 1999 si a functionat pana in 2016 ca si „Academia de Business Sistematizat”
În cadrul activității Academiei 15 „Oscaruri MLM” ale Academiei Eurasiatice de Marketing în Rețea, în nominalizările „Pentru formarea sistematică în mai multe țări euroasiatice”, „Cel mai bun program educațional”, „Cei mai buni antrenori de afaceri”, „Autorul celei mai bune cărți MLM” si „Autorul celei mai bune colectii de cărți privind marketingul de rețea „, etc., precum și premium ” Penita de Platinum din partea revistei „Network News”, detinatorul „Ordinul lui Karl Renborg”  și 16 diplome din partea mai multor companii network marketing pentru contribuția lor la formarea liderilor și distribuitorilor lor.

Procesul educațional se desfășoară sub formă de sesiuni de două zile cu participare fizică în București.
În programul de studiu se combină armonios subiectele emoționale și tehnice, inclusiv legate de activitatea în rețelele sociale. Printre acestea se numără:
– Secretul relațiilor fericite (un ghid pentru relația dintre bărbat și femeie);
– Scopul cel Mare – Calea către Noua Viață;
– Oportunitățile Facebook pentru dezvoltarea de noi relații cu oamenii;
– Obținerea Libertății;
– Zborul spre visul tău;
– Împlinirea dorințelor;
– Cum să obții încrederea în sine;
– Secretele și legile banilor;
– Cheia spre schimbările din viața ta;
– Pașii către succes. Plan de acțiuni concrete;
– Cum să comunicați ca să obțineți rezultate;
– Cum să obțineți motivație constantă;
– Metode de dezvoltare a intuiției și alte zeci de tematici la fel de interesante și, mai ales, importante.

În cazul unei participări active în procesul educațional, participantul:
– dobândește cunoștințe și răspunsuri asupra unei game largi de dileme;
– devine o persoană sănătoasă, energică și atractivă;
– găsește cu ușurință noi prieteni-aliați, care doresc să participe la program și pentru a construi o echipă în compania doTERRA.

Puncte cheie:

1.   În centrul Programului este poziționat OMUL cu Ideea de obținere a Libertății și Fericirii.
2. Principalele instrumente pentru realizarea Ideii (obiectivului) sunt dezvoltarea proprie prin cumularea de noi trăsături și calități, extinderea conștiinței proprii și, pe această bază, căutarea și dobândirea de noi prieteni-aliați.
3. Pe măsura dezvoltării personale are loc o creștere a energiei personale și acea energie pe care o veți radia, va începe să atragă către voi oameni cu vibrații similare – pentru că așa funcționează Legea Atracției Universale. Pe acești oameni îi veți întâlni în cele mai neașteptate locuri, vă vor găsi singuri în rețelele sociale și vă vor cere prietenia. Desigur că trebuie să fii conectat nu numai pe modulul „primire“, dar, de asemenea, și pe cel de “dăruire”, acționând permanent în acest sens.
4. Expresia lui Platon “Căutând binele altora, îl găsim pe al nostru”, care a și devenit deviza Academiei “Noua Viață”, reflectă perfect esența programului educațional al acesteia.
În afaceri puteți reuși și individual, pășind pe capetele concurenței.
În Programul “Noua Viață” nu veți putea face nimic individual – trebuie neapărat să aveți grijă să deschideți Calea spre Fericire câtorva persoane. Și nu este suficient doar să deschidem Calea. Trebuie, de asemenea, să îi ajutăm să facă practic, cel puțin primii pași pe acest drum.
5. Trezindu-vă și ajutând alte persoane să se trezească, să iasă din ignoranță – cauza principală a tuturor nenorocirilor și suferinței omenirii – îți indeplinești cel mai important obiectiv din Programul personal de viață pe Pământ – continuarea evoluției conștiinței.
Evoluând și ajutând în acest proces și pe alți oameni, voi faceți lumea un pic mai bună – fizica cuantică ne dovedește că doar 1% dintre oameni, ce au vibrația înaltă, prin simpla lor prezență pe Pământ influențează celelalte 99% din populație.
De aceea, începând să te îngrijești de tine personal, încet și treptat manifești grijă către toată Lumea, și atunci viața ta personală capătă o semnificație complet diferită, de importanță planetară.
6. Acțiunile tale, care poartă inițial un caracter local și îngust, pornesc o reacție în lanț, care duce la situația în care, curând, foarte rapid, întâi sute, ulterior mii, apoi zeci de mii de oameni se vor afla pe Drumul propriu către Fericire. Și toate acestea se vor întâmpla exclusiv datorită ție, doar pentru simplul fapt că ai decis cândva să participi în acest program de instruire al Academiei.
Iat-o – cea mai puternică motivație, care face ca inima să bată mai tare și care naște dorința de a acționa în orice circumstanțe. Ce poate fi mai important, mai valoros și mai plăcut decât sentimentul implicării directe într-o astfel de Cauză Nobilă!
Și asta încă nu este tot !
7. Având grijă de creșterea pe Spirala Evoluției nu doar că îți îmbunătățești viața pământească – dar, în același timp, înaintezi pe nivelele unde ajunge Sufletul după trecerea în Veșnicie.
8. Consumul produselor, inspirația (energia) și instruirea – sunt cei 3 piloni pe care se construiește clădirea Libertății și independenței financiare în Programul “Noua Viață”.
9. Participarea în acest program nu presupune niciun risc – lipsește cu desăvârșire posibilitatea de a pierde ceva – iar matematica exactă (modelul 1+1) garantează obținerea rezultatelor în cele mai scurte termene (aproximativ 1 an) – bineînțeles, în condițiile unei atitudini serioase față de sistemul de instruire și a implementării în practică a cunoștințelor primite.
10. Unde ești acum, este alegerea ta. Unde vei fi mâine, este și asta alegerea ta, pe care o faci astăzi.
11. Compania dōTERRA – este un vehicul frumos, confortabil, modern și puternic, care te poate conduce rapid către Visul tău cel Mare. Dar vehiculul nu se poate mișca de la sine.
Dacă îți faci un cont de înrolare înseamnă doar să te așezi la volanul vehiculului. Iar pentru a atinge Obiectivul, trebuie întâi să-l conștientizezi foarte bine, să alimentezi unitatea de transport cu combustibil și să conectezi GPS-ul ca să nu te pierzi pe drum.
Academia – este acea benzinărie cu un magazin plin de gps-uri, hărți, uleiuri de rodaj, lichid de parbriz și multe alte “produse” ajutătoare ce contribuie și ajută în așa fel încât călătoria să fie cât mai plăcută, rapidă și confortabilă.

Alegerea vă aparține – să trăiți ca și până acum sau să porniți într-o călătorie antrenantă către Visul cel Mare în compania prietenilor-aliați.”

Pentru o intelegere mai profunda a filosofiei Academiei „Noua Viata” va invitam sa cititi acest articol https://donectar.ro/doterra-sansa-ta-sclipitoare/