AromaTouch (amestec pentru masaj)

AromaTouch Massage blend – amestec pentru masaj

O parte vitala din doTERRA AromaTouch Technique, blendul pentru masaj AromaTouch produce efecte reconfortante si relaxante, combinand uleiuri esentiale ce adauga beneficii substantiale masajului.

Descriere

AromaTouch, blendul pentru masaj brevetat de doTERRA, combina beneficiile unice ale unor uleiuri recunoscute sa confere relaxare si o stare de calm. AromaTouch este o combinatie perfecta din urmatoarele uleiuri esentiale: Cypress, Peppermint, Marjoram, Basil, Grapefruit and Lavender. Acest blend binecunoscut este o parte importanta din doTERRA AromaTouch Technique, o metoda patentata de aplicare a uleiurilor esentiale, care produce o profunda stare de bine a organismului.

Beneficii principale

  • Produce efecte relaxante si reconfortante;
  • Ajuta la diminuarea tensiunilor;
  • Aduce un plus de aroma masajului relaxant.

Intrebuintari

  • Se aplica pe gat si umeri pentru pentru detensionare si relaxare. Combinat cu un ulei purtator se poate folosi in masaj;
  • Oferiti-le celor dragi un masaj, folosind AromaTouch Hand Techinque cu blendul AromaTouch Massage;
  • Bucurati-va de o baie fierbinte, adaugand blend-ul impreuna cu sarea Epsom.

Modalitati de utilizare

Topic: aplicati 1-2 picaturi pe zona dorita. Diluati cu doTERRA Fractionated Coconut Oil pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Precautii:

Sensibilitate cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub ingrijire medicala, consultati doctorul inainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile. Evitati soarele sau razele UV cu pana la 12 ore dupa aplicare.

Descriere aromatica: curat, proaspat, mentolat, aroma pudrata.

Ingrediente: uleiuri esentiale de: Cypress (planta), Peppermint (planta), Marjoram (frunza), Basil (frunza), Grapefruit (coaja), Lavender (floare).

 

   .

 

 

 

 

 

 

 

 

           

 

Lasă un răspuns