Balance (amestec pentru echilibru sufletesc)

Balance  grounding blend (amestec pentru echilibru sufletesc)

Blendul pentru impamantare doTERRA, numit in mod corespunzator doTERRA Balance este un amestec ce induce o stare de liniste, armonizand in acelasi timp, mintea si corpul, oferind totodata echilibru emotional.

Aroma calda, lemnoasa a blendului doTERRA Balance Grounding reda calmul si bunastarea. Este un amestec perfect de uleiuri esentiale de: Spruce (molid), Ho Wood (arborele de camfor), Frankincense, Blue Tansy si Blue Chamomile si doTERRA Fractionated Coconut Oil, cu un parfum ispititor, ce ofera senzatia de liniste si relaxare. Spruce, unul dintre uleiurile cuprinse in acest blend a fost folosit de catre nativii americani, pentru mentinerea starii de sanatate fizice si spirituale. Este folosit si astazi pentru a armoniza corpul si mintea. Ho Wood, Blue Tansy si Blue Chamomile calmeaza anxietatea, in timp ce Frankincense are un efect de impamantare si echilibrare a emotiilor.

Beneficii principale

  • Produce un efect de relaxare a intregului corp;
  • Ajuta la ameliorarea starilor de anxietate;
  • Trezeste sentimente de liniste si echilibru.

Intrebuintari

  • Aplicati dimineata blendul Balance pe talpi, pentru a va oferi o stare de calm si liniste pe parcursul zilei;
  • Balance poate fi folosit cu succes in AromaTouch Hand Massage;
  • Aplicat pe incheietura mainii si pe ceafa reduce starile de anxietate;
  • Difuzati in masina, in timpul calatoriilor, pentru a crea un mediu linistitor, calmant.

Modalitati de utilizare

Difuzat: puneti 3-4 picaturi, dupa preferinte, in armoadifuzor;

Topic: aplicati 1-2 picaturi pe zona dorita. Diluati cu doTERRA Fractionated Coconut Oil pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Precautii:

Sensibilitate cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub ingrijire medicala, consultati doctorul inainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile.

Descriere aromatica: aerisit, proaspat, dulce, lemnos.

Ingrediente: ulei esential de: Spruce (frunza), Ho Wood (frunza), Frankincense (rasina), Blue Tansy (floare), Blue Chamomile (floare) si Osmanthus (floare) in Fractionated Coconut Oil.

 

   .

 

 

Lasă un răspuns