Breathe (amestec pentru respiratie)

Breathe Respiratory Blend (amestec pentru respiratie)

Aroma reconfortanta a binecunoscutului blend doTERRA Breathe, poate fi folosita pentru a usura si elibera caile respiratorii.

doTERRA Breathe este un amestec remarcabil, ce include uleiuri esentiale ca: Laurel (frunza), Peppermint, Eucalyptus, Melaleuca, Lemon, Cardamom, Ravintsara si Ravensara. Blendul Breathe deblocheaza caile respiratorii si usureaza respiratia, minimizand, in acelasi timp, efectele alergiilor sezoniere. Poate fi aplicat pe piept, spate, talpi sau difuzat noaptea, pentru calmarea respiratiei si pentru un somn odihnitor.

Beneficii principale

  • Elibereaza caile respiratorii si usureaza respiratia;
  • Confera un somn odihnitor;
  • Ajuta la minimizarea efectelor alergiilor sezoniere.

Intrebuintari

  • Difuzat, inhalat direct din palme, aplicat pe piept sau pe talpi, atunci cand alergiile sezoniere si de mediu sunt pronuntate;
  • Poate fi folosit si in afara casei, pentru a reduce efectele alergiei sezoniere;
  • Difuzati la culcare pentru asigurarea unui mediu odihnitor.

Modalitati de utilizare

Difuzat: puneti 3-4 picaturi, dupa preferinte, in armoadifuzor;

Topic: aplicati 1-2 picaturi pe zona dorita. Diluati cu doTERRA Fractionated Coconut Oil pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Precautii:

Sensibilitate cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub ingrijire medicala, consultati doctorul inainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile. Evitati soarele sau razele UV cu pana la 12 ore dupa aplicare.

Descriere aromatica: aerisit, proaspat, mentolat.

Ingrediente: ulei esential de: Laurel (frunza), Eucalyptus (frunza), Peppermint (planta), Melaleuca (frunza), Lemon (coaja), Cardamom (seminte), Ravintsara (frunza), Ravensara (frunza).

Lasă un răspuns