donectar-Centrul de Dezvoltare a Omului

„Fericirea începe acolo unde se termină ignoranța” Vladimir Dubkovskiy autorul cartii Nectar pentru Suflet.

Noi, echipa donectar, credem ca sanatatea este imposibila fara vindecarea sufletului. Credem in evolutie si valori bazate pe cunoastere. In Era noastra, spiritualitatea se traieste prin plinatatea vietii fizice. Calea spirituala inceteaza a mai fi o alternativa la stilul de viata lumesc, asa cum a fost in epoca trecuta. Pentru intelegerea propriei naturi spirituale si experimentarea Infinitatii nu mai este necesara o plecare de la „efemeritatea vietii”. Pe scurt, prin sistemul nostru de instruire ne dorim ca ai nostri parteneri sa creasca spiritual, material si fizic.

Noi credem că fericirea este o stare continuă a sufletului, care se materializează în urma unui program „holistic” de cunoaștere personală. Stiinta astazi, demonstreaza ceea ce stiau si gasim scris in cartile stravechi – traim intr-o lume cuantica, intr-o lume a energiei, in care toate sunt legate intre ele si totul in aceasta lume reprezinta un tot intreg – si Omul, si Planeta, si relatiile intre oameni, si banii, si afacerile, si… absolut tot este legat si interconectat. Iar acest INTREG – functioneaza conform legilor cuantice ale Universului. Conform acestor legi – TOTUL se afla in stare continua de miscare si evolutie. Si fiecare celula a corpului nostru, si fiecare molecula, si fiecare atom – vibreaza constant, iar fiecare din ele pe nivelul sau de vibratie. Și aceste frecvențe au început să crească în ultimii ani.
Noi, oamenii, împreună cu planeta, am început să trecem la o nouă etapă de evoluție și, iata în aceasta noua etapa avem – noi condiții de trai, noi reguli pentru obtinerea fericirii, iar toate tiparele si modelele vechi de relaționare, cele legate de sanatete și dezvoltare a afacerilor își pierd treptat, dar si constant eficiența. De ce? Pentru că pur și simplu nu mai corespund noilor condiții de existență. Ele sunt înlocuite de noi modele, care corespund vibrației actuale ale Pământului. Uite atat de simplu…

Centrul de Dezvoltare a Omului – donectar are ca si scop oferirea surselor de informare, dar sistematizat in conformitate cu aceste timpuri, astfel incat sa ajutam pe cat mai multi oameni sa se elibereze de suferinta datorata iluziilor si perceptiilor false cu privire la mai toate aspectele vietii.

Cum o facem ? Instrumente:
1. Cartea „Nectar pentru Suflet” de Valeria si Vladimir Dubkovskiye comanda AICI CLICK
2. Cartea „Drumurile Iubirii” de Valeria si Vladimir Dubkovskiye IN CURAND
3. Grupurile noastre de facebook – donectar
Sanatate – intrati pe donectar – nectar pentru trup si suflet
Suflet, Emotii si Relatii – donectar – centrul de dezvoltare a omului
Bani si libertate – donectar – instruire
4. Seminarii si Workshop-uri (Bucuresti si in alte orase)
5. Seminarii marca Academiei „Noua Viata” sustinute de Valeria si Vladimir Dubkovskiye in Bucuresti
Detalii si program AICI CLICK

Sistemul nostru educativ este axat pe:
– sanatate, abordarea holistica, uleiurile esentiale ca si instrument cheie in aceasta abordare holistica, aromaterapia pentru trup, minte si suflet etc
– dezvoltare financiara – in special pentru cei interesati de oportunitatea de business doTERRA, network marketing-ul de la origini in prezent, metode autentice de construire structuri de consumatori – afaceri cu suflet in era noastra,
– dezvoltare personala si spirituala – pentru ca fara asta, primele 2 amintite sunt lipsite de substanta si profunzime. Noi intelegem ca actiunile noastre depind in primul rand de sistemul nostru de valori si credinte, de softurile si programele interioare dupa care functionam – tocmai de aceea acordam o atentie sporita acestui subiect.

Te asteptam si te invitam in echipa noastra pentru a creste impreuna holistic – personal, financiar, spiritual. Te vom ajuta si sustine cu tot ceea ce ne sta in putinta sa o facem. Alatura-te echipei aici.