Cilantro (patrunjel chinezesc)

Cilantro (Coriandrum sativum)

Aroma proaspătă, ierboasă a uleiului esențial de Cilantro îl face folositor la gătit, având în același timp proprietăți puternic detoxifiante.

Descriere

Despre folosirea uleiului Cilantro în bucătărie și despre beneficiile sale adiționale s-a scris de sute de ani. Folosirea internă a uleiului esențial de Cilantro contribuie la o digestie sănătoasă și susține funcțiile sistemului nervos și sistemului imunitar.

Aplicat topic, Cilantro este foarte calmant și răcoritor pentru piele și aduce o notă proaspătă, ierboasă oricărui blend de uleiuri atunci când este difuzat.

Utilizările uleiului de Cilantro în bucătărie sunt nesfârșite, adăugând o aromă deosebită mâncărurilor cu carne, salatelor, sosurilor.

Utilizări

  • Puneți 2 picături de ulei într-o capsulă veggie de la doTerra pentru a susține digestia și funcția sistemului imunitar.*
  • Adăugați peste cartofii prăjiți, salate și sosuri pentru a experimenta aroma distinctă a uleiului Cilantro
  • Difuzați împreună cu uleiuri citrice pentru o aromă proaspătă, ierboasă.

Moduri de Folosire

Difuzare: Folosiți 3-4 picături în difuzerul ales.

Intern: Diluați o picătură în 120ml de lichid.

Topic: Aplicați 1-2 picături pe zona dorită. Diluați cu Uleiul Fracționat de Cocos doTerra pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Atenție

Este posibil să apară sensibilitate la nivelul pielii. Nu lăsați la îndemâna copiilor. Dacă sunteți însărcinată, alăptați sau sunteți sub supravegherea medicului, consultați-vă cu acesta. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechii și zonele sensibile.

Beneficii Principale

  • Luat intern, susține o digestie sănătoasă
  • Puternic rol de purificare și detoxifiere a organismului
  • Conferă mâncării o aromă proaspătă și gustoasă

Descrierea Aromei: Proaspăt, ierbos, dulce, astringent

Metoda de extracție : Distilare cu abur

Partea plantei folosită – Frunzele

Constituenți principali – Linalool, decenal

Lasă un răspuns