CitrusBliss (amestesc pentru invigorare)

Citrus Bliss Invigorating Blend (amestesc pentru invigorare)

Contopind beneficiile majore ale uleiurilor esentiale citrice, Citrus Bliss Invigrating Blend are proprietati inaltatoare si racoritoare care pot imbunatati starea de spirit si, de asemenea, pot reduce stress-ul.

Citrus Bliss imbina calitatile uleiurilor esentiale citrice. Combinam esentele puternice de Wild Orange, Lemon, Grapefruit, Mandarin, Bergamot, Tangerine and Clementine cu o aroma de Vanilla Absolute, pentru a crea acest amestec unic si armonios. Citrus Bliss are compusi naturali, puternici, cu proprietati de curatare. Amestecat cu apa, Citrus Bliss este solutia perfecta pentru stergerea blaturilor si a altor suprafete, eliberand un miros proaspat, dulce.

Beneficii principale

  • Curata si purifica aerul;
  • Ajuta la reducerea stress-ului si la imbunatatirea starii de spirit;
  • Proprietatile sale energizante si racoritoare, au efecte pozitive asupra dispozitiei.

Intrebuintari

  • Difuzat, ajuta la mentinerea optimismului si a starii de bine.
  • Aplicati 1 picatura la incheietura mainii, apoi frecati de cealalta incheietura si utilizati-l ca si parfum de zi cu zi;
  • Puneti 2-3 picaturi in masina de uscat pentru a oferi o aroma racoritoare lenjeriei;
  • Combinati cu doTERRA Fractionated Coconut Oil pentru a oferi un incantator AromaTouch Hand Massage.

Modalitati de utilizare

Difuzat: puneti 3-4 picaturi, dupa preferinte, in armoadifuzor;

Topic: aplicati 1-2 picaturi pe zona dorita. Diluati cu doTERRA Fractionated Coconut Oil pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Precautii:

Sensibilitate cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub ingrijire medicala, consultati doctorul inainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile. Evitati soarele sau razele UV cu pana la 12 ore dupa aplicare.

Descriere aromatica: citric, dulce.

Ingrediente: ulei esential de: Wild Orange (coaja), Lemon (coaja), Grapefruit (coaja), Mandarin (coaja), Bergamot (coaja), Tangerine (coaja), Clementine (coaja) si Vanilla Bean Absolute.

 

Lasă un răspuns