ClaryCalm (amestec lunar pentru femei)

ClaryCalm Monthly Blend for Women (amestec lunar pentru femei)

ClaryCalm este un blend de uleiuri esentiale conceput pentru a calma durerile menstruale feminine, avand efect racoritor asupra pielii si de echilibrare a starii emotionale.

Este un blend care se aplica local, avand in compozitie uleiuri esentiale de Clary Sage, Lavender, Bergamot, Roman Chamomile, Cedarwood, Ylang Ylang, Geranium, Fennel, Carrot Seed, Palmarosa si Vitex, ClaryCalm confera un efect racoros pielii si ajuta la echilibrarea emotionala. Uleiul de Bergamot din ClaryCalm este FCF (fara fournaocoumarin – compusi chimici organici) in vederea evitarii sensibilitatii la soare.

Beneficii principale

  • Calmeaza si relaxeaza durerile menstruale;
  • Aroma sa camanta domoleste starile emotionale delicate;
  • Ajuta la echilibrarea starii de spirit de-a lungul intregii luni.

Intrebuintari

  • Se aplica pe abdomen in timpul ciclului menstrual, pentru a beneficia efectul sau calmant;
  • Difuzat, aroma sa linistitoare ajuta la calmarea emotiilor exacerbate.
  • In caz de inclazire locala cutanata, aplicati pe piele pentru o senzatie de racorire si calmare.

Modalitati de utilizare

Topic: se aplica pe ceafa, pe tample si pe talpi. Diluati cu doTERRA Fractionated Coconut Oil pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Precautii:

Sensibilitate cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub ingrijire medicala, consultati doctorul inainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile.

Descriere aromatica: floral, ierbos, rasinos.

Ingrediente: ulei esential de: Clary Sage (floare), Lavender (floare), Bergamot Peel, Roman Chamomile (floare), Ylang Ylang (floare), Cedarwood (scoarta), Geranium (planta), Fennel (seminte), Carrot (seminte), Palmarosa Herb si Vitex (frunza)/Berry.

 

 

Lasă un răspuns