Colectia DigestZen – sustinerea sistemului digestiv

DigestZen Digestive Blend

DigestZen este un aliat minunat, ce ajuta in digestia alimentelor, calmeaza durerile ocazionale de stomac, reduce disconfortul provocat de balonare* si mentine starea de sanatate a tractului digestiv atunci cand este folosit intern. Acest blend unic contine Ginger, Fennel si Coriander ce ajuta la reducerea disconfortului gastric ocazional, inclusiv a raului de miscare si a indigestiei, in timp ce Peppermint, Tarragon, Anise si Caraway contribuie la o digestie buna si la mentinerea sanatatii tractului gastrointestinal*. DigestZen este modalitatea naturala, blanda si sanatoasa pe care o puteti folosi cu incredere in dureri de stomac si pentru a mentine sanatatea sistemului digestiv*.

Beneficii principale

  • Utilizat intern, sustine sanatatea sistemului digestiv*;
  • Administrat intern reduce balonarea, gazele si indigestia ocazionala*;

Intrebuintari

  • Puneti cateva picaturi in apa si administati-l intern* cand calatoriti sau inainte sa incercati mancaruri noi;
  • Aplicati pe stomac inainte de a calatori cu avionul sau inainte de o excursie cu masina, pentru calmarea raului de miscare;
  • Pentru mentinerea sanatatii tractului gastrointestinal*, puneti cateva picaturi in apa sau ceai.

Modalitati de utilizare

Difuzat: puneti 3-4 picaturi, dupa preferinte, in armoadifuzor;

Intern: puneti o picatura in 100 ml de apa;

Topic: aplicati 1-2 picaturi pe zona dorita. Diluati cu doTERRA Fractionated Coconut Oil pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Precautii:

Sensibilitate cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub ingrijire medicala, consultati doctorul inainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile.

Afirmatiile cu asterisc se refera la modalitatea interna de folosire. Toate celelalte se refera la utilizarea aromatica sau topica.

Descriere aromatica: condimentat, dulce, mentolat, lemn dulce.

Ingrediente: ulei esential de: Anise (seminte), Peppermint (planta), Ginger (tulpina/radacina), Caraway (seminte), Coriander (seminte),  Tarragon (planta) si Fennel (seminte).

 

Lasă un răspuns