Colectia OnGuard – casa, igiena, sanatate si imunitate

doTERRA OnGuard Protective Blend

doTERRA OnGuard este un blend propriu doTERRA ce ofera o alternativa naturala si eficienta pentru sustinerea sistemului imunitar, atunci cand este utilizat pe plan intern*. Este unul din cele mai bine vandute blenduri doTERRA si este binecunoscut pentru protectia pe care o ofera in alergiile sezoniere si de mediu, continand uleiuri esentiale ce intaresc sistemul imunitar. doTERRA OnGuard poate fi administrat zilnic intern* pentru a mentine sanatatea sistemului imunitar si pentru a sustine functia celui cardiovascular. Poate fi folosit si in casa, ca si detergent non-toxic pentru suprafete. Difuzat in incapere purifica aerul si are efect energizant, reconfortant, inaltator.

Beneficii principale

  • Sustine functiile sistemului imunitar si respirator*;
  • Protejeaza impotriva alergiilor sezoniere si de mediu*;
  • Sprijina mecanismul natural antioxidant al organsimului*;
  • Imbunatateste circulatia sangvina*;
  • Are o aroma inaltatoare, energizanta.

Intrebuintari

  • Puneti 2-3 picaturi intr-o capsula vegetala, pentru a stimula sistemul imunitar*;
  • Amestecat cu apa il puteti utiliza ca detergent pentru orice tip de suprafete;
  • Inmuiati cateva felii de mere in apa cu cateva picaturi de doTERRA OnGuard, realizand astfel o gustare sanatoasa, imunostimulatoare;
  • Combinati cateva picaturi de doTERRA OnGuard cu Fractionated Coconut Oil si utilizati-l pentru curatarea mainilor.

 

Modalitati de utilizare

Difuzat: utilizati 3-4 picaturi in aromadifuzor, dupa preferinte.
Intern: diluati o picatura in 100 ml de apa.
Topic: aplicati 1-2 picaturi pe zona dorita. Diluati cu doTERRA Fractionated Coconut Oil pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

 

Precautii:

Sensibilitate cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub ingrijire medicala, consultati doctorul inainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile. Evitati soarele sau razele UV cu pana la 12 ore dupa aplicare.

Afirmatiile cu asterisc se refera la modalitatea interna de folosire. Toate celelalte se refera la utilizarea aromatica sau topica.

Descriere aromatica: cald, condimentat, lemnos, camforos.

Ingrediente: ulei esential de: Wild Orange (coaja), Clove Bud, Cinnamon (frunza), Cinnamon Bark, Eucalyptus (frunza) si Rosemary (frunza/floare).

 

Lasă un răspuns