Salut…

si bine ai venit in lumea mea ! Numele meu este Elena Cimpoesu si sunt un soi de “om orchestra”. Antreprenor, organizator de evenimente, speaker, holistic si life-coach, avocat de sanatate, mama si sotie.

Imi place sa cred ca impartasind cu altii credintele mele ii ajut si pe ceilalti  sa se poata elibera si sa  isi poata vindeca vietile printr-un mix de iubire de sine, cunoastere, simt de incredere si constientizarea omnipotentei, spiritualitate, conexiune sociala si relatii sanatoase prin simpla descoperire a ceea ce este cu adevarat potrivit pentru Ei (sistem de valori si credinte).

Sunt un fan a tot ceea ce consideram candva “alternativ” – de la istorie alternativa, la medicina alternativa. Spun “candva” – pentru ca, dupa cunoasterea cumulata in ultimii 15 ani din viata mea, pot spune astazi ca este INTEGRATIVA – si istoria, si medicina, si multe altele pe care sistemul nu le vor promovate.
Sunt in general un fan al cunoasterii si indiferent de domeniul unei activitati sau de natura unui eveniment din viata mea, voi cauta mereu sa ma informez cat pot de mult.
Sunt intr-o continua formare si dezvoltare, iar viata pe pamant este o continua scoala, din punctul meu de vedere.

Cea mai mare pasiune a mea este sa ii ajut pe altii sa-si vindece vietile. Mi-am facut o misiune, deja, din a starni macar intrebari si curiozitati. Ii caut pe cei ce sunt in cautare, dar si pe cei care sunt suficient de nebuni sa creada, ca si mine, ca pot schimba lumea – in Una cu vibratii mai inalte, mai lipsita de toxine, mai sanatoasa, mai asumata, mai prospera, mai constienta.

Daca vrei sa te ajut sa devii cea mai buna versiunea a ta nu ezita sa ma contactezi facebook.com/elena.donectar

 

Daca vrei sa afli mai multe despre mine, istoria vietii mele de pana acum si dragostea fata de uleiurile esentiale continui mai jos.

Cand aveam 18 ani incepeam prima mea activitate pentru obtinerea unui venit suplimentar intr-o companie distribuitoare de parfumuri si cosmetice (de atunci am devenit pasionata de lumea frumusetii). La 20 ani – adusesem compania in Romania. In cei 10 ani de activitate intr-un business de network marketing am capatat probabil cea mai mare AVERE in viata – descoperirea de sine. Am invatat atat de multe lucruri care mi-au schimbat viata radical… am constientizat cat de nesecat este „izvorul” din mine… si, chiar daca, acum 7 ani am pornit pe drumul afacerilor clasice, tot in industria frumusetii, dragostea mea pentru network marketing s-a pastrat.

Cumva, simt ca toata experienta trebuie transmisa altora si ca e cea mai buna cale de a ajuta pe altii – personal, profesional si de ce nu, financiar.

In paralel, in 2016 am descoperit puterea uleiurilor esentiale prin doTerra… si continui sa ma minunez zilnic jucandu-ma cu ele. Utilizarea lor au intrat in rutina mea zilnica… aromaterapia este o stiinta fascinanta si probabil inca mult subestimata. Si cum viata e plina de surprize, doTerra ofera si oportunitatea unei activitati network marketing, pe langa cea de a fi un consumator de uleiuri esentiale. Asadar, dupa aproape 1 an de consum personal, m-am decis sa devin distribuitor si „builder” al unei comunitati doTerra. In mai putin de 3 luni de la inrolare, am ajuns la o comunitate cu peste 120 de pasionati de uleiuri esentiale si medicina holistica. Dupa 8 luni – eram Diamond doTERRA (probabil cel mai rapid Diamond din Europa); iar dupa alte 6 luni – am atins nivelul de Blue Diamond… stiu, e incredibil pana si pentru mine :-p – dar daca eu am putut, poate oricine !

Vrei sa afli mai multe si sa ne cunoastem, sunt un om fara secrete – contacteaza-ma la:

Elena Cimpoesu (ma gasesti si pe facebook cu acelasi nume Elena Cimpoesu (Timbur) )
0745174661
etimbur@yahoo.com

 

 

Va rugam utilizati forumularul de mai jos pentru a ne trimite un e-mail:
(obligatoriu, minim 2 caractere)
(obligatoriu)
(optional)
(obligatoriu)