Ingrijirea corpului


Crema Correct-X® Essential Ointment (Unguient universal)

DoTERRA Correct-X este un unguent cu multiple beneficii, ajută la calmarea pielii și îmbunătățirea procesului natural de vindecare si cicatrizare după o traume, arsuri sau iritații.

 

Dimensiune: 15ml/.5oz

 

Beneficii primare

  • Tamaie, Helichrysum, Arbore de ceai, extract lemn de cedru și levanțică calmează și înnoiește pielea
  • Bisabolol este cunoscut pentru efectele sale de calmare și capacitatea sa de a păstra pielea sănătoasă
  • Jojoba asigură o hidratare optimă, contribuind la îmbunătățirea texturii pielii.
  • Extractul de copac Phellodendron Amurense este folosit pentru a îmbunătăți regenerarea pielii

Descriere

Tamaie, Helichrysum, Arbore de ceai, extract lemn de cedru și levanțică – toate uleiurile esențiale certificate cu grad terapeutic®, cunoscute pentru a ajuta la calmarea iritațiilor pielii – sunt folosite în dōTERRA Correct-X. Acest unguent natural, multifuncțional, ajută la calmarea pielii și la vindecarea ei. Correct-X oferă o barieră hidratanta ce ajută la cicatrizare si vindecare. Acest unguent nu contine petroleum, conservanti, se absoarbe rapid și este anti-alergic, făcându-l ideal pentru pielea sensibilă.

 

Instrucțiunile de utilizare

Aplicați pe zonele afectate după necesitate.

Măsuri de precauție

Doar pentru uz extern. Evitați contactul direct cu ochii. Întrerupeți utilizarea in cazul iritațiilor pielii.

Ingrediente

Extract de distihon de hordeum (extract de orz), extract de Santalum albastru (extract de santal), extract de bacil de la Phellodendron amurense, stearat de gliceril, acacia decurrens / jojoba / ceară de semințe de floarea soarelui / poligliceril-3, trigliceridă caprică / caprică, gliceril Ulei de lemn Cedarwood, Lavandula angustifolia (ulei de levănțică), Melaleuca alternifolia (Melaleuca) Ulei de frunze, Physalis angulata Extract, Ulei de semințe de Plukenetia volubilis, Ulei de flori Helichrysum italicum (Helichrysm), Rosa canina Ulei de fructe , Extract de rădăcină de zingiber officinale (Ginger), ulei de semințe de elaeis guineensis (Palm), ulei de semințe de Gossypium herbaceum (bumbac), extract de Bidens pilosa, Bisabolol, Linum usitatissimum (semințe de in), acid linoleic, fosfolipide, gliceril eicosanedioat, ) Steroli, palmitat dextrină, gliciretinat de stearil.

 

 

dōTERRA Natural Deodorant

DōTERRA Natural Deodorant este o opțiune sigura, naturala pentru prevenirea mirosului de sub braț pe tot parcursul zilei. Poate fi utilizat de femei si barbati.

Beneficii

  • Uleiurile esențiale Cypress, Melaleuca (Arbore de ceai), Cedarwood și Bergamot (FCF) asigură beneficii purificatoare, ajutând la reducerea mirosului sub braț.
  • Ceara de albine oferă o barieră protectoare și contribuie la buna aplicare a produsului
  • Uleiul de nucă de cocos conține acizi grași, cunoscuți pentru proprietățile lor nutritive și capacitatea de a menține pielea netedă și sănătoasă
  • Untul de shea hidratează pielea fără a lăsa urme.
  • Fără alcool, aluminiu, parabeni, culori și parfumuri artificiale

Descriere

DōTERRA Natural Deodorant are o formula naturală infuzată cu uleiuri esențiale Cypress, Melaleuca (Arbore de ceai), Cedarwood și Bergamot pentru a crea un produs eficace in combaterea mirosurilor de sub braț. Poate fi folosit atât de bărbați, cât și de femei. Aceste uleiuri esențiale puternice inhibă mirosul neplăcut lăsând în același timp un miros proaspăt și curat. Cunoscuți pentru proprietățile nutritive ale pielii, ceara de albine și uleiul de nucă de cocos hidratează pielea și absoarbe rapid mirosul. DōTERRA Natural Deodorant este o opțiune sigura, naturala pentru prevenirea mirosului de sub braț pe tot parcursul zilei.

Instrucțiunile de utilizare

Aplicați sub braț, după necesitate. Depozitați la temperatura camerei.

Măsuri de precauție

Numai pentru uz topic. In cazul iritațiilor întrerupeți utilizarea.

Ingrediente

Ceara de albine, Cocos nucifera (Cocos) ulei, Coco-caprilat, Zea mays (porumb) Amidon, Citatul de trietil, Copernicia cerifera (Carnauba), Ceara de Cupressus sempervirens (Cypress), Melaleuca alternifolia (Melaleuca) Ulei din lemn, Citrus aurantium bergamia (Bergamot) Ulei de fructe, Ulei de Salvia officinalis (Sage), Butyrospermum parkii (Shea) Unt, Caproil / Lauroil Lactilat de sodiu

 

 

Fractionated Coconut Oil Cocos nucifera

Fractionated Coconut Oil is an absorbent and light carrier oil that will help to increase essential oil distribution while leaving skin feeling smooth and soft.

Lasă un răspuns