DeepBlue – amestec pentru dureri musculare / articulatii

Deep Blue Soothing Blend

 

Aceasta formula calmanta si racoroasa a blendului doTERRA Deep Blue este imbogatita cu uleiuri esentiale perfecte pentru un masaj excelent dupa o zi lunga de serviciu.          Wintergreen, Camphor, Peppermint, Ylang Ylang, Helichrysum, Blue Tansy, Blue Chamomile si Osmanthus lucreaza in sinergie perfecta pentru a oferi o senzatie racoroasa, de calm. Dupa mult timp petrecut la computer, aplicati doTERRA Deep Blue pe degete, incheieturi, umeri si gat. Cateva picaturi de Deep Blue combinate cu Fractionated Coconut Oil ofera un masaj racoritor reconfortant.

Beneficii principale

  • Este un blend racoros si calmant;
  • Parte reconfortanta a masajului.

Intrebuintari

  • Aplicati pe picioare si pe genunchi inainte si dupa activitati sportive;
  • Combinati cu cateva picaturi de ulei purtator si masati cu Deep Blue, seara, la culcare, picioarele copiilor in crestere.
  • Aplicati Deep Blue pe spate daca ati ridicat greutati sau in timpul unei mutari ce necesita efort fizic.

Modalitati de utilizare

Topic: aplicati pe zona dorita. Diluati cu doTERRA Fractionated Coconut Oil pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

Precautii:

Sensibilitate cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub ingrijire medicala, consultati doctorul inainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile.

 

Descriere aromatica: mentolat, camforos.

 

Ingrediente: ulei esential de: Wintergreen (frunza), Camphor (scoarta), Peppermint (planta), Ylang Ylang (floare), Helichrysum (floare), Blue Tansy (floare), Blue Chamomile (floare) si Osmanthus (floare).

Lasă un răspuns