Douglas Fir (brad douglas)

Douglas Fir – Brad douglas – Pseudotsuga menziesii

Descrierea produsului:

Provenit de la brazii din Noua Zeelanda, uleiul de brad Douglas poseda o compozitie chimica unica care ii atribuie acestuia un parfum purificator, inaltator si revigorator. Bradul Douglas este adesea folosit in industria brazilor de Craciun datorita aromei sale proaspete, ce aminteste de natura. Impreuna cu un miros imbietor si proaspat, uleiul de brad Douglas ajuta la purificarea tenului cand este aplicat direct pe suprafata acestuia.

Uleiul de brad Douglas – utilizare si beneficii:

  1. Deoarece bradul Douglas este folosit in industria brazilor de Craciun, aroma uleiului esential de brad Douglas are multe intrebuintari pe perioada sarbatorilor de iarna. Va puteti crea propriul spray de camera, care va aduce mirosul sezonului rece in casa dumneavoastra. Tot ce aveti nevoie este sa combinati 15 picaturi de Frankincense(tamaie), 15 picaturi de Grapefruit si 30 de picaturi de ulei essential de brad Douglas, toate amestecate intr-o sticla cu vaporizator.
  2. Multi oameni folosesc uleiul esential de brad Douglas pentru ten, deoarece are proprietati de curatare si purificare atunci cand este aplicat la suprafata pielii. Datorita formulei sale chimice, uleiul esential de brad Douglas este foarte folositor pentru curatare – fie ca doriti sa stergeti blatul de lucru sau sa va purificati pielea cand va spalati pe fata dimineata. Pentru a va bucura de beneficiile uleiului esential de brad Douglas pentru pielea dumneavoastra, adaugati cateva picaturi de ulei in crema dumneavoastra hidratanta pentru a obtine efecte maxime de curatare si purificare a tenului.
  3. In combinatie cu o tenta de citrice si lemn, aroma uleiului esential de brad Douglas poate creea un ambient positiv si revigorator. Cand doriti sa creeati o atmosfera placuta acasa, la birou sau in camera copiilor, difuzati cateva picaturi de ulei esential de brad Douglas. Datorita compozitiei sale chimice unice, uleiul de brad Douglas se amesteca excelent cu aroma de citrice, lemn si uleiuri esentiale de condiment.
  4. Aduceti o aroma revigoranta in igiena dumneavoastra zilnica prin adaugarea catorva picaturi de ulei esential de brad Douglas la sapunurile dumneavoastra preferata. Adaugati o picatura de ulei esential de brad Douglas la cremele dumneavoastra de fata si bucurati-va de proprietatile de curatare si purificare pe care acest ulei le are de oferit. Inainte sa intrati in dus, adaugati 1-2 picaturi de ulei esential de brad Douglas peste sapunul sau gelul dumneavoastra de dus pentru a experimenta beneficiile purificatoare impreuna cu aroma revigoranta a acestuia.
  5. Pentru o experienta relaxanta si racoritoare de masaj, luati in vedere combinarea uleiului esentiale de brad Douglas cu 1-2 picaturi de ulei esential Wintergreen. Amintiti-va ca uleiul de cocos de la doTERRA este exceptional pentru masaj datorita sigurantei si calitatii sale superioare. Diluand uleiuri esentiale cu acest ulei de cocos, veti evita senzitivitatea pielii, in special cand folositi uleiuri foarte puternice.
  6. Doriti un amestec revigoranta care sa va ridice moralul si sa va ajute sa va concentrati? Combinati uleiul esential de brad Douglas, Wild Orange si Lamaie/Bergamot in difuserul dumneavoastra pentru un amestec care va improspata aerul, va va bine dispune si va va da un nivel sporti de atentie. Aveti nevoie de concentrare? Inahalati uleiul esential de brad Douglas direct din recipient.

Descrierea plantei:

Originara din America de Nord, acest conifer este o specie mare si rezistenta, cu un potential de crestere pana la zeci de metri inaltime. Chiar daca in America de Nord este o specie comuna, a devenit o specie invaziva in Noua Zeelanda deoarece impiedica alte plante sa creasca in solul din jurul sau. Al doilea conifer ca marime, bradul Douglas este caracterizat prin acele sale, care sunt recunoscute pentru aroma lor.

 

Precautii:

Posibila sensibilitate a pielii. Nu lasati in apropierea copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sub medicatie, consultati-ve doctorul inainte de utilizare. Evitati contactul cu ochii, urechea interna si zonele sensibile.

 

 

 

 

Lasă un răspuns