Elevation – amestec pentru motivatie si bucurie

Elevation Joyful Blend

Dupa cum sugereaza si numele, Elevation este o combinatie revigoranta de uleiuri esentiale, care imbina arome euforice pentru a inalta starea de spirit,  a creste increderea in sine si a energiza intregul corp.

Elevation este blendul perfect pentru acele momente in care ai nevoie de revitalizare. Acest amestec interesant combina aromele florale inaltatoare de Lavandin, Lavender, Melissa, Ylan Ylang si Omanthus cu Tangerine, Elemi, Hawaiian Sandalwood si Lemon Myrtle pentru a ajuta la instalarea unei stari de spirit pozitive si a increderii.

Beneficii principale

  • Imbunatateste starea de spirit si creste vitalitatea;
  • Aroma invioratoare si energizanta;
  • Contribuie la crearea unei ambiante revigorante.

Intrebuintari

  • Difuzati pentru a promova sentimente precum respectul de sine si pentru a diminua starea de neliniste;
  • Difuzati dimineata, inainte de trezirea copiilor pentru a crea o ambianta pozitiva, revigoranta;
  • Aplicati pe inima, tample, incheieturi pentru un plus de vitalitate si imbunatatirea starii de spirit;
  • Puneti cateva picaturi in cada de baie, pentru o baie relaxanta si pentru a inlatura stress-ul acumulat pe parcursul zilei.

 

Modalitati de utilizare

Difuzat: puneti 3-4 picaturi, dupa preferinte, in armoadifuzor;

Topic: aplicati 1-2 picaturi pe zona dorita. Diluati cu doTERRA Fractionated Coconut Oil pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

 

Precautii:

Sensibilitate cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub ingrijire medicala, consultati doctorul inainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile. Evitati soarele sau razele UV cu pana la 12 ore dupa aplicare.

 

 

Descriere aromatica: floral, dulce, citrice.

 

Ingrediente: ulei esential de: Lavandin (floare), Lavender (floare), Hawaiian Sandalwood, Tangerine (coaja), Melissa (floare), Ylang Ylang (floare), Elemi (rasina), Osmanthus (floare) si Lemon Myrtle (frunza).

 

Lasă un răspuns