FastStart Bonus

Fast Start Bonus este conceput pentru a oferi câștiguri imediate avocatilor de sanatate atunci când îi înroleaza pe alții. Enroller-ul noului avocat de sanatate primește apoi 20% din PV pentru fiecare comandă a acestuia în primele 60 de zile.

 

Iată câteva puncte cheie:

  1. Pentru a vă califica pentru această oportunitate, trebuie să aveți în permanență setata o comandă de tip LRP de minim 100 PV. De asemenea, comanda dvs. 100 LRP trebuie să fie procesată în cursul lunii, altfel veti pierde bonusul.
  2. FastStart Bonusul este singurul comision plătit săptămânal. Toate celelalte bonusuri sunt plătite lunar.
  3. Enroller-ii vor câștiga comisioane până la trei nivele de adancime. Nivelul 1 – 20 %, nivelul 2 – 10 % si nivel 3 de adancime – 5 % (Vezi diagrama). Dincolo de cel de-al treilea nivel de adancime, nu se va câștiga Fast Start Bonus.
  4. Nu se aplica compresia pentru FastStart Bonus. De exemplu, dacă înscrieți pe cineva care apoi înscrie pe altcineva și persoana pe care ați înscris-o nu se califică pentru Fast Start, nu veți primi cele 20 de procente pe care le-ar fi obținut de la înscrierea lor. Veți primi tot 10% pentru nivelul 2 de adancime.
  5. Avocații de sănătate noi inscrisi pot câștiga bonusuri de tip FastStart înca din luna de înscriere, atâta timp cât au o comanda de tip LRP setata de minimum 100 PV. 6. Numai avocații de sănătate (wellness advocate) și clienți cu avantaje (wholesale customer) se califică pentru FastStart bonusuri. Clienții obisnuiti nu pot beneficia.