Grapefruit

Grapefruit –  Grapefruit  – Citrus X paradisi

 

Descriere

Menționată ca un „fruct interzis” și una dintre „Cele șapte minuni ale Barbadosului”, Grapefruitul a fost pentru prima dată documentată în 1750 de către Welshman Rev. Griffith Hughes. Numele „grapefruit” este atribuit fructelor care cresc în grupuri care seamănă cu cele ale strugurilor. Cunoscut pentru aroma energizantă și revigorantă, Grapefruit ajută la îmbunătățirea stării de spirit. Grapefruitul este, de asemenea, renumit pentru proprietățile sale de curățare și purificare și este frecvent utilizat în îngrijirea pielii pentru capacitatea sa de a conferi un aspect curat, sanatos si stralucitor acesteia. Grapefruitul poate sprijini, de asemenea, un metabolism sănătos.

Utilizari

  • Adaugat in rutina de ingrijire faciala a adolescentilor ajuta la imbunatariea aspectului petelor si imperfectiunilor (a se evita expunere la soare)
  • Difuzati in perioadele de dieta sau cand doriti sa pierdeti in greutate pentru a creste motivatia
  • Adaugati una pana la doua picaturi in apa pentru a imbunatati sistemul metabolic

Mod de utilizare

In difuzor: Utilizati 3 pana la 4 picaturi in difuzor, dupa preferinta.
Uz intern: Diluati o picatura in 4 fl. oz. de lichid.
Aplicat topical: Aplicati una, doua picaturi pe zona dorita. Diluati cu DoTerra ulei fractionat de cocos pentru a diminua orice sensibilitate a pielii.

Precautii

Posibila sensibilitate a pielii, Nu lasati la indemana copiilor. Daca sunteti insarcinata, alaptati sau sunteti sub supraveghere medicala consultati-va cu medicul dvs. Evitati contactul cu ochii, interiorul urechii si zonele sensibile. Evitati expunerea la soare sa la raze UV pana la 12h dupa aplicarea produsului.

Beneficii primare

  • Imbunatateste aspectul petelor pielii
  • Sustine un metabolism sanatos
  • Imbunatateste starea de spirit

Descriere aromatica – Citric, floral, fructat

Metoda de obtinere – Presat la rece

Partea plantei utilizata – Coaja

Constituenti principali – d-Limonene

Uleiul esential de grepfruit ofera un mediu inaltator datorita aromei sale revigorante si energizante., in timp ce actioneaza ca un puternic agent de purificare cand este adaugat in rutina zilnica de ingrijire a pielii.

Lasă un răspuns