HD Clear – amestec pentru piele

HD Clear Topical Blend

HD Clear Topical Blend este o parte importanta din HD Clear System. Aceasta formula puternica compusa din Black Cumin Seed Oil si uleiuri esentiale CPTG Certified Pure Therapeutic Grade, poate fi aplicata pe zonele afectate de pe corp sau de pe fata. Uleiurile esentiale folosite in HD Clear sunt folosite atat pentru beneficiile lor binecunoscute, cat si pentru solubilitatea lor in lipidele de pe piele, ceea ce asigura eficacitate si o absorbtie perfecta. Acest blend contribuie la calmarea si netezirea tenului de toate varstele.

Beneficii principale

  • Curata tenul in profunzime;
  • Ajuta la restabilirea structurii tenului in urma eruptiilor;
  • Mentine pielea curata, hidratata si neteda.

Intrebuintari

  • Se aplica local pentru netezirea imperfectiunilor cutanate;
  • Curata, calmeaza si hidrateaza pielea;
  • Adolescentii il pot folosi pentru a curata tenul afectat de acnee.

 

Modalitati de utilizare

Topic: se aplica un strat subtire pe zonele vizate de pe corp sau se aplica punctual. Diluati cu doTERRA Fractionated Coconut Oil pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

 

Precautii:

Sensibilitate cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub ingrijire medicala, consultati doctorul inainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile.

 

Descriere aromatica: lemnos, dulce, ierbos.

 

Ingrediente: ulei esential de: Black Cumin Seed Oil, Ho Wood (frunza), Melaleuca (frunza), Litsea Berry, Eucalyptus (frunza), Geranium (planta).

 

 

Lasă un răspuns