Immortelle – amestec pentru intinerire

Immortelle Anti-Aging Blend

Un amestec propriu de uleiuri esentiale rare, cu proprietati puternic regeneratoare, folosite de-a lungul istoriei pentru beneficiile aduse in domeniul frumusetii, Immortelle Anti-Aging Blend este conceput sa protejeze si sa hraneasca pielea, in acelasi timp ajutand la reducerea factorilor ce contribuie la imbartanirea pielii. Aceste uleiuri esentiale puternice contribuie la mentinerea aspectului radiant, neted si tanar al pielii. Se absoarbe usor in piele si poate fi folosit pe fata, gat si decolteu pentru a preveni sau reduce aparitia liniilor fine, a ridurilor si a aspectului de ten matur.

Beneficii principale

  • Diminueaza aspectul liniilor fine si a ridurilor;
  • Ajuta la reducerea factorilor care contribuie la imbatranirea pielii;
  • Mentine pielea fina, radianta, tanara.

Intrebuintari

  • Aplicati un strat subtire de ulei esential de Immortelle pe fata, gat si decolteu, apoi se continua aplicarea pe zonele interesate. Aplicati apoi o crema doTERRA dupa preferinte;
  • Este util in prevenirea aparitiilor petelor cutanate;
  • Introduceti-l in rutina faciala de dimineata si seara.

 

Modalitati de utilizare

Topic: se aplica un strat subtire pe zonele vizate de pe corp sau se aplica punctual. Diluati cu doTERRA Fractionated Coconut Oil pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

 

Precautii:

Sensibilitate cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub ingrijire medicala, consultati doctorul inainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile.

 

Descriere aromatica: lemnos, condimentat, proaspat, bogat..

Ingrediente: ulei esential de: Frankincense (rasina), Hawaiian Sandalwood, Lavender (floare), Myrrh Gum (rasina), Helichrysum (floare) si Rose (floare).

 

 

 

 

Lasă un răspuns