Immortelle

Immortelle Anti-Aging Blend

 

Una dintre cele mai populare amestecuri doTERRA, Immortelle este o combinație puternică de uleiuri esențiale alese special pentru ten.

Beneficii primare

  • Ajută la reducerea aspectului liniilor fine și a ridurilor
  • Ajută la reducerea factorilor care contribuie la apariția îmbătrânirii pielii
  • Ajută la menținerea unui ten radiant si tanar

 

Descriere
Un amestec de uleiuri esențiale rare, alese pentru proprietăți de regenerare a pielii. Aceste uleiuri sunt bine cunoscute pentru beneficiile lor de înfrumusețare. Immortelle Anti-Aging Blend este creat pentru a proteja și hrăni pielea, ajutând în același timp la reducerea factorilor care contribuie la apariția ridurilor. Aceste uleiuri esențiale ajută la menținerea unui ten neted si radiant. Immortelle se absoarbe ușor in piele si poate fi folosit pe fata, gat si decolteu .

Utilizare

  • Aplicați un strat subțire de Immortelle pe față, gât și decolteu, apoi repetați aplicarea în zonele ce necesita mai multa atentie. Puteti aplica ulterior o crema hidratanta
  • Aplicați pentru a reduce aspectul ridurilor.
  • Utilizați ca parte a rutinei faciale de dimineață și seara.

Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau vă aflați sub îngrijirea unui medic, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Ingrediente

Tamaie, ulei extract din lemn de santal hawaian, floare de lavandă, rășină gumă de smirnă, ulei de esențial extract de flori Helichrysum și flori de trandafiri.

Descriere aromatică

Picant, bogat, proaspat

Lasă un răspuns