InTune amestec pentru concentrare

InTune Focus Blend

InTune este un amestec brevetat de uleiuri esentiale selectionate cu grija pentru proprietatile lor de a imbunatati si sustine capacitatea de concentrare. Indiferent de varsta, concentrarea pe o anumita tema poate fi cateodata dificila. Acest lucru este deosebit de important mai ales in anii de formare cand invatarea si cresterea creeaza obiceiurile si baza vietii. Uleiurile esentiale atent selectionate din blendul InTune sunt un aliat de nadejde in sustinerea celor care au dificultati in a-si pastra atentia si concentrarea asupra unui subiect. Sandalwood, Frankincense si Lime contribuie la instalarea claritatii mentale, in timp ce Patchouli, Roman Chamomile si Ylang Ylang au un efect calmant. InTune Focus Blend are o aroma placuta, ce il face incantator si usor de folosit.

Beneficii principale

  • Imbunatateste si sustine concentrarea;
  • Sprijin pentru cei ce intampina dificultati de concentrare;
  • Folosit in perioadele de studiu.

Intrebuintari

  • Aplicati pe tample si ceafa atunci cand aveti nevoie de concentrare;
  • Aplicati pe incheieturi sau in palme si inhalati pentru o limpezire a mintii;
  • Folositi InTune la serviciu pentru a reusi sa ramaneti concentrati pe ceea ce faceti sau in dupa-amiezele in care va simtiti obosit.
  • Il puteti pune pe un pandantiv de lut pe care sa il asezati pe birou sau in alte locuri cheie din sala de clasa.

 

Modalitati de utilizare

Topic: se aplica un strat subtire pe zonele vizate de pe corp sau se aplica punctual. Diluati cu doTERRA Fractionated Coconut Oil pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

 

Precautii:

Sensibilitate cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub ingrijire medicala, consultati doctorul inainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile. Evitati soarele sau razele UV cu pana la 12 ore dupa aplicare.

 

Descriere aromatica: mosc, condimentat, de pamant.

Ingrediente: ulei esential de: Frankincense (rasina), Hawaiian Sandalwood (lemn), Amyris (scoarta), Patchouli (frunza), Lime (coaja), Roman Chamomile (floare), Ylang Ylang (floare).

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns