Juniper Berry (ienupar)

Juniper Berry (ienupar) Juniperus communis

Descriere

Extras din pomul de conifere, uleiul de ienupăr Juniper Berry are o istorie bogată în utilizări și beneficii tradiționale. Ienuparul acționează ca agent natural de curățare și detoxifiere și sprijină funcția sănătoasă a rinichilor și a tractului urinar. * Juniper Berry acționează ca un tonifiant natural pentru piele și reduce apariția petelor de piele. Aroma sa lemnoasă, picantă și în același timp proaspătă, are un efect de calmare și împământare. Difuzat, Juniper Berry ajută la curățarea și purificarea aerului.

Utilizări* Adăugați una sau două picături în apă sau băuturile citrice, ca parte a unui regim de curățare naturală. ** Aplicați o picătură pentru o stare generala de bine.* Difuzați  împreună cu uleiurile de citrice pentru a împrospăta și purifica aerul și pentru a diminua stresul.

Modalitați de utilizare:

* Difuzat: Utilizați 3-4 picături în aromadifuzor.

* Intern: Se diluează o picătură în 4 fl. oz. de lichid.

* Topic: Aplicați 1-2 picături în zona dorită. Se diluează cu ulei de cocos fracționat DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.

Precautii:

 Sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemana copiilor. Dacă sunteti gravidă, alaptați sau sunteți sub îngrijire medicală, consultați doctorul înainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile.

Beneficii principale* Susține funcția sănătoasă a rinichilor și tractului urinar ** Acționează ca tonifiant natural pentru piele.* Acționează ca agent natural de curățare și detoxifiere ** Are un efect calmant, de împământare.

Descriere aromaticăBalsamică, curată, lemnoasă, picantă

Metoda de extragere  Distilarea cu aburi

Partea plantei  Boabe

Compuși principaliα-pinen, sabinen

 

.

Lasă un răspuns