Lime

Lime Citrus aurantifolia

Cunoscut pentru aroma și gustul său distinct, Lime luat intern sau aplicat topic oferă beneficii de curățare – perfect pentru purificarea pielii, a aerului și a suprafețelor. *

Descriere

Presat la rece din coaja de limes proaspăt, uleiu esențial Lime doTERRA  este revigorant și energizant atât datorită ​​aromei, cât și a gustului. Lime-ul este frecvent utilizat pentru aperitive și băuturi pentru aroma proaspătă de citrice. Datorită conținutului ridicat de limonen, lime-ul oferă beneficii interne de curățare * și poate fi difuzat pentru purificarea aerului. Este, de asemenea, un detergent eficient și natural. Lime-ul este cunoscut pentru capacitatea sa de a stimula, echilibra și energiza. Lime-ul este frecvent utilizat în produsele de curățare a feței și a corpului datorită proprietăților sale purificante și pentru mirosul revigorant.

 

Utilizări

·        Difuzați pentru a curăța aerul și a vă ridica starea de spirit.
·        Puneți câteva picături de lime pe un tampon de bumbac și folosiți-l pentru îndepărtarea petelor de grăsime și a reziduurilor de autocolant.
·        Adăugați o picătură de lime în apa de băut pentru o aromă îmbunătățită.
·        Adăugați 1 picătură la curățarea facială sau la șampon pentru proprietăți de curățare suplimentare.

Modalitați de utilizare:

* Difuzat: Utilizați 3-4 picături în aromadifuzor.

* Intern: Se diluează o picătură în 4 fl. oz. de lichid.

* Topic: Aplicați 1-2 picături în zona dorită. Se diluează cu ulei de cocos fracționat DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.

Precautii:

 Sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemana copiilor. Dacă sunteti gravidă, alaptați sau sunteți sub îngrijire medicală, consultați doctorul înainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile.

Beneficii principale·        Menține funcția imună sănătoasă *·        Datorită proprietăților stimulatoare și revigorante, creează o stare de spirit pozitivă.·        Poate fi utilizat ca agent de curățare aromatic, local și intern *·        Promovează echilibrul emoțional și bunăstarea

Descriere aromatică  Citrus, tartă, dulce

Metoda de extragere  Presare la rece

Partea plantei   Coaja

Compuși principali  Limonen, β-pinen, γ-terpinen

 

 

 

Lasă un răspuns