Meniu 10-12 mai

Structura bufetul zilei – 70 de lei

  • salad bar – selectie diversificata de salate;
  • preparate reci – platouri cu aperitive;
  • supa zilei;
  • preparate calde – 3 feluri de baza;
  • garnituri – 2 sortimente (cartofi, legume, risotto etc);
  • desert – selectie de miniprajituri asortate
  • Pachet bauturi dejun
  • bauturi racoritoare carbogazoase;
  • apa minerala plata / carbogazoasa;
  • cafea filtru;
  • ciocolata calda;
  • selectie de ceaiuri fine

_____________________

 

EXEMPLE

Exemplu meniu bufetul zilei

Salate
Salata Asortata cu Pui si Migdale
Salata de Muraturi Asortate
Salata de Ton
Salata se Sfecla Rosie cu Hrean
Salata de Castraveti cu Dressing de Iaurt si Menta

Gustari reci
Salata de Cruditati pe Portocala
Ciuperci Umplue cu Branza si Cascaval
Rulouri de Sunca cu Crema de Hrean
Corabioare de Ardei cu Fasole Batuta
Rulada de Pui cu Ciuperci
Rosii Umplute cu Pasta de Pastrav si Nuci

Preparate calde
Ciorba Taraneasca de Legume
Piept de Pui cu Sos Sweet Chilly
Muschiulet de Porc Asiatic cu Legume
Pene cu Patru Feluri de Branza

Garnituri
Cartofi la Cuptor cu Ierburi Aromate
Dovlecei Saute

Desert
Selectie de miniprajituri

_____________________

Exemplu meniu bufetul zilei

Salate
Salata de Ciuperci cu Maioneza
Fasole Batuta
Salata de Muraturi Asortate
Salata de Rosii cu Branza Feta si Oregano
Salata de Varza Alba si Rosie

Gustari reci
Piftie de Curcan
Rulouri de Cascaval cu Salata de Cruditati si Nuca
Rulada de Pui cu Ardei Colorat si Susan
Tarte cu Icre de Stiuca
Oua umplute cu Capere
Selectie de Branzeturi Romanesti

Preparate calde
Ciorba de Fasole cu Bacon
Muschi de Porc Impanat cu Sos de Ardei
Pastrav la Gratar
Tortelini cu Sos Alb si Sunca

Garnituri
Piure de Cartofi
Pachetele de Primavara

Desert
Selectie de miniprajituri

_____________________

Exemplu meniu bufetul zilei

Salate
Salata de Fasole Verde
Salata Asortata cu Pui
Salata de Ciuperci cu Maioneza
Salata de Muraturi
Salata de Varza cu Morcov
Salata Caesar cu Pui

Gustari reci
Rosie umpluta cu Vinete
Icre de Crap
Dobos
Rulou de Cascaval cu Telina si Nuca
Rulada de Pui cu Susan
Selectie de Branzeturi Romanesti

Preparate calde
Ciorba de perisoare
Piept de pui la gratar cu sos sweet chilly
Julien de vita cu legume
Ardei umpluti

Garnituri
Cartofi Wedges
Dovlecei la Gratar cu sos de Usturoi si Marar

Desert
Selectie de miniprajituri

_____________________

Exemplu meniu bufetul zilei

Salate
Salata Caesar cu pui
Salata de Muraturi Asortate
Salata de Varza Alba cu Marar
Salata de rosii cu Branza Feta

Gustari reci
Oua Umplute cu Capere
Icre de stiuca
Rulouri de Sunca cu Crema de Branza
Dobos
Rulada de Pui cu Ciuperci
Rosii Umplute cu Salata de Vinete si Ceapa Rosie

Preparate calde
Ciorba Taraneasca de Vacuta cu Smantana si Ardei Iute
File de Salau Parizian
Frigarui Asortate
Penne Milaneze

Garnituri
Cartofi Taranesti
Orez cu Sos Curry si Legume

Desert
Selectie de miniprajituri

_____________________

Exemplu meniu bufetul zilei

Salate
Salata de Ton cu Ceapa
Salata de Sfecla Rosie
Salata de Varza Alba
Salata de rosii cu Branza Feta
Salata de Castraveti cu Iaurt

Gustari reci
Oua Umplute cu Capere
Ciuperci Umplute cu Branza si Cascaval
Salata de Cruditati pe Portocala
Tarte cu Creveti si Sos Calypso
Selectie de Branzeturi Romanesti

Preparate calde
Supa Crema de Ciuperci
Snitel de Pui
Saramuara de Peste(Somn)
Penne Arabiatta

Garnituri
Cartofi Boulangere
Orez cu Sos Curry si Legume

Desert
Selectie de miniprajituri

_____________________