PastTense – amestec pentru migrene

PastTense Tension Blend

PastTense este un blend de uleiuri esentiale distinctiv, cunoscut pentru capacitatea lui de impamantare si echilibrare emotionala. Are efecte linistitoare asupra corpului si a mintii si produce rapid o stare de relaxare si de calmare a emotiilor. Blendul PastTense il regasiti sub o forma avantajoasa, de roll-on ce poate fi aplicat cu usurinta la serviciu, la scoala sau acasa. Aplicati pe gat, umeri sau dupa urechi pentru a linisti emotiile, in timp ce ii inspirati aroma racoritoare, distincta.

Beneficii principale

  • Ajuta la echilibrarea emotionala si la impamantare;
  • Reduce stress-ul;
  • Aplicare usoara datorita roll-on-ului.

Intrebuintari

  • Masati umerii, gatul si spatele pentru o senzatie racoritoare, calmanta;
  • Aplicati pe tample si ceafa inaintea unui test sau inainte de a sustine o prezentare in public;
  • Aplicati pe incheieturi in timp ce calatoriti pentru a va echilibra emotional.

Modalitati de utilizare

Topic: aplicati 1-2 picaturi pe zona dorita. Diluati cu doTERRA Fractionated Coconut Oil pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii. 

Precautii:

Sensibilitate cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub ingrijire medicala, consultati doctorul inainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile.

Descriere aromatica: proaspat, mentolat, ierbos.

Ingrediente: ulei esential de: Wintergreen (frunza), Lavender (floare), Peppermint (planta), Frankincense (rasina), Cilantro (frunza), Marjoram (frunza), Roman Chamomile (floare), Basil (frunza) si Rosemary (frunza).

 

Lasă un răspuns