Power of 3

Bonusul Puterea lui 3 este un bonus aditional bonusului Unilevel si este platit lunar pentru structuri de „puterea lui 3”. Un avocat de sanatate doTERRA se poate califica pentru mai multe structuri „power of 3” dupa ce a completat una, daca dubleaza sau tripleaza schema si volumul de calificare. Avocatii de sanatate din structura pot fi atat cei inrolati personal, cat si cei sponsorizati prin optiunea „sponsor change”.

Pentru un bonus aditional de 50 $ – e nevoie de o structura de minimum 3 in prima linie, fiecare dintre ei sa aiba setate comenzi de tip LRP de minim 100 PV si un volum totald e puncte (impreuna enroller-ul) de 600 PV (aproximativ cumparaturi de 600 euro per echipa).

Pentru un bonus aditional de 250 $ – e nevoie ca cei 3 din prima linie sa-si castige propriul bonus aditional de „puterea lui 3”.

Iar atunci cand cei 9 avocati de sanatate din nivelul de adancime 2 – vor fi castigat la randul lor cate un bonus power of 3 de 50 $, enroller-ul va lua 1500 $ bonus aditional.

Power of 3 – se poate castiga in fiecare luna, adica ori de cate ori cerintele din diagrama sunt respectate. Puteti viziualiza si verifica in oficiul Dvs online (Dashboard / Power of 3, Full Details) daca sunteti sau nu calificat pentru acest bonus.