Programul de Loialitate LRP

De reținut foarte clar că activarea acestui program echivalează cu Asumarea Plasării și Achitării unei Comenzi în Mod Lunar – Recurent (Repetitiv) – Automat !
Serviciul vă dă voie să alegeți o dată scadentă, între 1-28, dată la care calculatorul transformă Automat LRP Template-ul (adică coșul de cumpărături) într-un LRP Order (adică comandă fermă).
De reținut că Trebuie să vă verificați / actualizați LRP Template-ul (Coșul de cumpărături) până cu o zi ÎNAINTE de data scadentă aleasă, ca să evitați riscul de a vă afla în postura de a primi acasă aceleași produse ca și luna trecută! (Recomand să vă puneți reminder pe telefon )
O factură achitată este automat procesată, deci NU mai poate să fie anulată / modificată, de aceea e important să fiți siguri de ce anume aveți în LRP Template (Coș) setat!
Ca să obțineți o rambursare de fonduri pentru comenzi deja procesate și nedorite, trebuie să așteptați mai întâi să vă vină coletul acasă, să-l returnați / refuzați și doar când acesta ajunge înapoi în depozitul nostru, Financiarul poate procesa rambursarea, dar suma rambursată NU o sa conțină și taxa de livrare (și TVA-ul acestui serviciu), deoarece aceasta este percepută de fapt pentru o firma terță, pentru un serviciu deja procesat și imposibil de anulat (cel de livrare efectivă).
Programul LRP NU este obligatoriu, dar are niște beneficii deloc de neglijat! Fără el activ, NU puteți să primiți puncte bonus, produse gratuite și/sau comisioane!
NU există taxă de activare sau de mentenanță, dar ca să vă mențineți activ serviciul, este Obligatoriu să plasați o comanda Lunară, pentru cel puțin un produs! În funcție de ce beneficiu vă interesează, trebuie să atingeți și un prag minim de PV (50, 100, 125).
De reținut că 2 luni consecutive de neprocesare a unei comenzi LRP duce la dezactivarea serviciului LRP, deci și la pierderea punctelor LRP acumulate și neutilizate, precum și la resetarea procentajului (%) LRP obținut până la acel moment.
De reținut că un LRP Template (draft) NU este tot una cu un LRP Order (comanda). Template-ul este doar o intenție virtuala de cumpărare viitoare, pe când Order-ul este o comandă fermă de achiziție produse.
Întrebați-vă liderii de echipă pentru a înțelege în mod corect și clar acest serviciu și rețineți că puteți să obțineți informații suplimentare și prin email la adresa romania@doterra.com