Santalwood (lemn de santal indian)

Lemn de santal (indian) Santalum

Aroma dulce, lemnoasă de Lemn de Santal indian este o reflectare a beneficiilor liniștitoare ale uleiului esențial – care poate fi folosit pentru imperfecțiunile pielii sau pentru a spori starea de spirit în timpul meditației.

Descriere

Lemnul de Santal este un nume dat unei clase de lemn parfumat care, spre deosebire de alți arbori aromatici, isi pastreaza parfumul timp de decenii.Atât lemnul, cât și uleiul au fost foarte apreciate de secole, iar Lemnul de Santal are o istorie documentată a multor aplicații. Acesta a fost folosit în mod tradițional ca o tămâie în ceremoniile religioase și pentru îmbunătățirea meditației, iar egiptenii au folosit Lemnul de Santal pentru îmbălsămare. Lemnul de Santal este foarte benefic pentru piele; poate ajuta la reducerea aspectului imperfecțiunilor pielii și promovează un ten sănătos și neted. Lemnul de santal are o aromă dulce, lemnoasă care poate spori starea de spirit și este frecvent utilizată în meditație pentru efectele sale de împământare.

Utilizări

  • Pentru o experiență spa la domiciliu, umpleți un castron mare cu apă fiartă, apoi aplicați una sau două picături de Lemn de Santal pe față și acoperiți capul cu un prosop. Plasați-vă fața deasupra apei de aburire. Pielea se va simți hrănită și întinerită.
  • Aplicați una până la două picături pe părul umed pentru a conferi părului o strălucire mătăsoasă.
  • Inspirați Lemn de Santal direct din palme sau difuzați pentru a diminua tensiunea și echilibra emoțiile.

Instrucțiunile de utilizare

Difuzie: Utilizați trei până la patru picături în difuzorul dorit.
Utilizare internă: Se diluează o picătură în 4 fl. oz. de lichid.
Utilizare locală: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu ulei de cocos fractionat DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.

Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau in grija medicului, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile.

Beneficii primare

  • Promovează aspectul sănătos și pielea netedă
  • Reduce apariția cicatricilor și imperfecțiunilor pielii
  • Îmbunătățește dispoziția
  • Utilizată frecvent în meditație pentru proprietățile de înălțare și împământare.

Descriere aromei – lemnos, uscat, dulce

Metoda de colectare – distilare la aburi

Partea utilizata a plantei – Lemn

Constituenții principali – α-santalo

 

Lasă un răspuns