Scanarea ZYTO

 

zyto a4 facebookZyto nu este un dispozitiv medical menit sa diagnosticheze, sa trateze sau sa vindece, ci mai degraba sa va ofere o imagine mai clara asupra dezechilibrelor din organism si felul in care stilul Dvs de viata va influenteaza sanatatea.
Practic, in „secolul vitezei”Zyto va poate oferi rapid sprijinul decizional de care aveti nevoie pentru a atinge potentialul maxim, atat fizic, cat si emotional.

scanare Zyto este un proces simplu si fara durere, ce se realizeaza prin plasarea palmei pe dispozitivul de scanare. In timpul procedurii, programul transmite impulsuri energetice subtile catre organism. Acesta va reactiona in mod natural, creandu-se astfel o „biocomunicare”. Fiecare raspuns al organismului este inregistrat de Zyto si prezentat ulterior in program sub forma unui raport al “starii de bine“(fizice si emotionale)
Durata medie a unei scanari este de 3-4 minute.

Scanarile sunt organizate in ceea ce am putea numi “bio-chestionare”. Spre deosebire de un chestionar clasic, in care ati raspunde intrebarilor in mod constient, in cadrul scanarilor Zyto – corpul dumnevoastra raspunde direct “intrebarilor”.
Tehnologia de biocomunicare Zyto foloseste elemente virtuale(semnaturi digitale ale unor elemente din viata reala) pe post de “intrebari”.
Raspunsul la aceaste “intrebari” este reprezentat de modificarea proprietăților electrice ale pielii, procedeu analizat si masurat prin intermediul dispozitivului de scanare.
“Bio-chestionarele” pot fi la fel de variate si versatile ca orice chestionar real. Unele sunt de natura generala, incluzand elemente virtuale ce vizeaza starea de bine a organismului ca si ansamblu, altele folosesc elemente virtuale specifice doar anumitor sisteme din organism (detoxifiere, endocrin, imunitar,etc ) in timp ce altele urmaresc influenta factorilor de mediu asupra corpului.

Scanarile pot fi facute si o data la trei zile, insa eu recomand a fi efectuate in stari acute, sau o data la minim 21 zile (perioada de tratament „standard” in cazul celor ce folosesc uleiuri esentiale)

Contact: 0723118648

catalin.cimpoesu@beautypublishing.ro

https://www.facebook.com/ScanariZytoRomania/