Seminar „Pe drumul catre fericire”, 9-10 iunie Bucuresti

In premiera in Romania, autorii cartii „Nectar pentru Suflet”, Valeria si Vladimir Dubkovskiy – intr-un seminar de 2 zile – plin de cunoastere profunda despre viata, fericire, succes si implinire.

Program:
9 iunie:
Cum obtinem starea de fericire in timpurile noastre
Fericirea – este starea catre care trebuie sa tindem.
Fericirea este multilaterala , ea cuprinde toate domeniile vietii umane: dezvoltarea spirituala,sanatatea, relatii armonioase cu persoanele iubite si cele apropiate, bunastarea financiara.
Nu trebuie sa inclinam doar catre o anumita latura – banii sau sanatatea, cariera sau dezvoltarea spirituala. Dezechilibrand balanta intregului nu putem atinge fericirea.
Dar cum sa ne organizam viata intr-un asemenea mod incat sa imbinam armonios toate laturile, de ce avem nevoie pentru fericirea deplina?
In realitate, 90% din populatia globului nu cunoaste raspunsul la aceasta intrebare, motiv pentru care traieste intr-o stare de stres continuu. Reiese ca problema tine de ignoranta acestora, adica de insuficienta informatiilor necesare.
Pentru fericire avem nevoie de cunostinte profunde despre sensul vietii, in general si despre sensul vietii noastre, in particular, despre menirea noastra personala si despre cum s-o identificam si sa o implinim.
Atunci cand omul detine aceste cunostinte – poate lucra asupra materializarii Programului Vietii sale si toate fortele Universului ii vor veni in ajutor iar rezultatele vor depasi orice asteptare.
Astazi , toate sursele de cunoastere, necesare atingerii fericirii, sunt accesibile, iar in cadrul acestui seminar, pe langa calea catre ele va vom indica si retete practice pentru deplasarea eficienta in acea directie.

10 iunie:
Iubirea – cea mai importanta componenta a fericirii
Din momentul nasterii, pe parcursul intregii vieti – intram in relatie cu alti oameni: cu parintii, rudele, prietenii, pedagogi, colegii de munca… Practic intreaga viata a omului este compusa din relatii, prin intermediul lor ne consumam Lectiile Vietii, facem greseli si adunam experienta.
Printre toate tipurile de relatii, desigur, cele mai importante sunt cele cu partenerul de viata. Daca aceste relatii sunt armonioase si pline de iubire, toate problemele cotidiene se rezolva mult mai simplu si usor.

Despre autori:
Valeriya si Vladimir Dubkovskyi, autorii „Nectarului”, au o vasta experienta personala de angajati publici, o activitate comerciala, dar si o experienta familiala profunda (sunt fericiti casatoriti de peste 30 de ani), fondatorii Academiei de Business Sistematizat, pe care elevii au definit-o in Scoala Vietii.
(Creatorul acestei pagini este unul dintre acesti elevi:), dar si publisherul cartii „Nectar pentru Suflet” in Romania)
Aceasta vasta experienta personala (practica) se bazeaza si pe miile de carti (parte din ele o sa le gasiti la „referinte”) studiate in ultimii 20 de ani de autori. In „Nectar pentru Suflet” – este o sinteza, in paginile careia veti regasi tot „graul” ales din toata „neghina” analizata, trecuta prin propriu filtru, dar mai ales, practica si traire personala.

CAND ? – 9-10 iunie
UNDE ? – Bucuresti, Hotel CAPITOL
COSTURI ? – 500 lei (2 zile cu masa inclusa)
INSCRIERI ? – prin sms / telefon 0745174661 cu textul „seminar Nectar”. Rezervarea locului in baza achitarii unui avans de 100 lei.