Serenity – amestec pentru somn

doTERRA Serenity Restful Blend

Recent actualizat, doTERRA Serenity Restful Blend are o aroma calmanta si relaxanta ce ofera beneficiarului o experienta unica. Efectele acestui amestec perfect echilibrat, senin, pot fi resimtite imediat, inducand o stare de beatitudine. doTERRA Serenity combina uleiuri esentiale renumite pentru capacitatea lor de a diminua tensiunile si de a calma emotiile, iar atunci cand este difuzat ajuta la instalarea unui somn odihnitor. Aplicati 1-2 picaturi pe palme si inhalati pe parcursul zilei pentru a reduce stress-ul cauzat de factorii de zi cu zi sau difuzati noaptea pentru a calma bebelusii sau copiii nelinistiti. Adaosul de uleiuri esentiale de Cedarwood, Ho Wood si Vetiver ii confera blendului doTERRA Serenity un efect de impamantare ce calmeaza mintea si simturile. doTERRA Serentiy poate fi folosit impreuna cu doTERRA Serenity Restful Complex Softgels. Uleiul esential doTERRA Serenity creeaza un mediu relaxant, in timp ce gelulele contribuie la instalarea unui somn odihnitor*.

Beneficii principale

  • Creeaza un mediu propice relaxarii si a somnului odihnitor;
  • Diminueaza tensiunile si echilibreaza emotional;
  • Calmeaza mintea si simturile;
  • Utilizat impreuna cu doTERRA Serenity Restful Complex Softgels, ofera o solutie naturala pentru un somn odihnitor.

Intrebuintari

  • Difuzati noaptea pentru a calma copiii nelinistiti;
  • Aplicati seara la culcare pe talpi pentru a va ajuta sa va relaxati inainte de somn. Pentru un efect sporit, utilizati-l in combinatie cu doTERRA Serenity Restful Complex Softgels;
  • Inhalati direct din palme sau difuzati pe tot parcursul zilei pentru a reduce stress-ul;
  • Puneti 2-3 picaturi in cada calda, pe sare Epsom, pentru o experienta relaxanta, tamaduitoare;
  • Aplicati 2-3 picaturi pe ceafa sau pe inima pentru o stare de calm si pace.

Modalitati de utilizare

Difuzat: puneti 3-4 picaturi, dupa preferinte, in armoadifuzor;

Topic: aplicati 1-2 picaturi pe zona dorita. Diluati cu doTERRA Fractionated Coconut Oil pentru a minimiza orice sensibilitate a pielii.

 

Precautii:

Sensibilitate cutanata. A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti gravida, alaptati sau sunteti sub ingrijire medicala, consultati doctorul inainte de utilizare. A se evita contactul cu ochii, interiorul urechilor si zonele sensibile.

 

Descriere aromatica: cald, floral, ierbos.

 

Ingrediente: ulei esential de: Lavender (floare), Cedarwood, Ho Wood (frunza), Ylang Ylang (floare), Marjoram (frunza), Roman Chamomile (floare), Vetiver (radacina), Vanilla Bean Absolute, Hawaiian Sandalwood (lemn).

 

Lasă un răspuns