Symphony of the Cells

Incepand din luna iulie, la Centrul donectar (calea Floreasca colt cu Florea Neagu) – se vor intampla diverse lucruri si activitati minunate, dar mai ales utile zic eu.
Printre ele, intr-un un spatiu special amenajat, prin mainile vindecatoare ale Minolei Haja – veti putea beneficia de aplicari / protocoalele Symphony of the Cells.
Simfonia Celulelor a fost creata ca o metoda de a ajuta oamenii sa fie echilibrati fizic, emotional si spiritual utilizand puterea vindecatoare a uleiurilor esentiale.
Aplicarea celor 16 protocoale cu uleiuri esentiale, este simpla, dar extrem de eficienta. Totusi in cazul in care nu aveti inca uleiuri esentiale deloc, fie nu le aveti pe toate cele necesare protocoalelor Symphony, fie le aveti pe toate dar nu are cine sa execute aplicarile, sau poate aveti si uleiurile necesare, si un partener – dar vreti sa beneficiati o atmosfera relaxanta departe de casa… Indiferent de motiv, noi te asteptam la noi 

Pentru programari va rog sa o contactacti direct pe Minola in privat sau la 0740983753

Aici lista protocoalelor varianta pe scurt, cu doar numele sugestive ale Simfoniilor si ce ne-a dat la calcul in functie de uleiurile esentiale folosite.

Symphony of the Cells
Basic Protocol – 65 lei
Cardiovascular Protocol – 80 lei
Cellular Protocol – 95 lei
Chi Protocol – 130 lei
Digestive Protocol – 85 lei
Emobic Protocol – 175 lei
Forgiveness Protocol – 165 lei
Hormone Balance Protocol – 100 lei
Infectious Disease Protocol – 140 lei
Inflammatory Protocol – 120 lei
Lymphatic Protocol – 75 lei
Maxim Protocol – 110 lei
Neurological Protocol – 150 lei
Osteo Protocol – 100 lei
Respiratory Protocol – 135 lei
Solar Protocol – 90 lei