Terminologia ZYTO

 

Ai aflat de curand despre Zyto si nu intelegi foarte multe lucruri? Incepe cu dictionarul de termeni specifici acestui produs!

 

Biocommunication / Biocomunicare  
În contextul tehnologiei ZYTO, biocomunicarea consta intr-un schimb de informatii intre un calculator si organism prin intermediul raspunsului galvanic al pielii (RGP). Dispozitivul de scanare ZYTO masoara RPG-ul, iar software-ul clasifica schimbarile in coerenta energetica si genereaza rapoarte.

Biological Coherence/ Coerenta biologica

O stare in corp ce reflecta faptul ca doua sau mai multe lucruri exista fara conflict. Prin introducerea semnalelor digitale ale unor elemente reale (alimente,emotii,hormoni,etc), tehnologia ZYTO de suport decizional poate detecta si evalua schimbarile. Rapoartele generate de aceste informatii actioneaza ca un ghid in luarea deciziilor privind stare de bine si sanatatea personala. 

Galvanic Skin Response/ Raspunsul galvanic al pielii

O metoda de masurare a fluctuatiilor conductivitatii electrice a pielii.  

Bioscan/ Bioscanare

În contextul tehnologiei ZYTO, “Bioscan” este pur si simplu o abreviere pentru “biocomunicare”. 

Virtual Item / Element virtual

O semnatura digitala care corespunde unui element din lumea reala. Ganditi-va la acest element virtual ca la o „intrebare” adresata corpului despre un anumit lucru, cum ar fi un supliment sau un procedeu terapeutic. Raspunsul la aceasta intrebare este reprezentat de modificarea proprietatilor electrice ale pielii, care este masurata prin intermediul dispozitivului de scanare. 

Stressor Virtual Item/ Factor virtual de stress

Un element virtual rulat intr-o scanare ca si factor de stres, ce reprezinta un biomarker sau un element extern. Ambele raspunsuri (atat pozitiv cat si negativ), la elementele virtuale de stres sunt luate in considerare atunci cand programul examineaza ce elemente virtuale de echilibrare sa foloseasca.

Biomarker

Un subansamblu de elemente virtuale de stres care reprezinta diferite parti si functii ale corpului, cum ar fi organe, glande si sisteme.

Balancer Virtual Items/ Factori virtuali echilibratori

Elemente virtuale rulate intr-o scanare ca si factori echilibratori, ce pot fi reprezentate de diferite produse sau servicii terapeutice. Orice elemente cu raspuns pozitiv din partea organismului pot fi luate in considerare pentru a fi folosite ca elemente de echilibrare virtuale.

Biosurvey/ Bio chestionar

Un sondaj care identifica coerenta biologica a organismului pentru un grup predefinit de Elemente Virtuale. Rezultatele dintr-o biochestionar va pot ajuta sa luati decizii mai bune cu privire la starea de sanatate fizica si emotionala.

Range / Intervalul de referinta al organismului

Intervalul este determinat prin masurarea raspunsurilor la 35 de elemente virtuale neutre rulate la inceputul fiecarei scanari ZYTO. Acest interval reprezinta practic nivelul normal de raspuns al organismului. Orice element care se afla in raza acestui interval poate fi considerat un factor de stres la care organismul face fata fara a avea nevoie de sprijin. Elementele virtuale de stres care se regasesc inafara intervalului de referinta, indica un dezechilibrul si e posibil sa fie nevoie de sprijin exterior(alimentaie, suplimente, servicii terapeutice,etc).

Deviation Ratio (dR) / Coeficientul de deviatie

O expresie numerica a coerentei unui anumit element virtual. Un dR pozitiv indica o crestere a coerentei, in timp ce un dR negativ indica o coerenta diminuata.

Dynamic Baseline/ Baza de referinta dinamica

O masurare in timp real a situatiei energetice a corpului. Deoarece energia organismului fluctueaza in mod constant, aceasta masuratoare este calculata luand in considerare fiecare element virtual si coeficientul sau de deviatie.

Vectors Tab/ Fila ce cuprinde vectorii

O fereastra unde se afiseaza relatiile energetice intre elementele din corp.

Non-Response or Zero-Response Virtual Item/ Element virtual fara raspuns, sau cu raspuns 0

Un element virtual cu o valoare dR de zero care poate fi interpretata drept un raspuns echilibrat. În anumite cazuri, practicienii pot interpreta, in urma unei analize mai ample si ca biomarkerul era prea slab pentru a afisa un raspuns.

Biomarker Progress Chart/  Graficul Evolutiei Markerilor Biologici

Afiseaza un tabel ce contine o statistica a progreselor ce le va face fiecare biomarker in urma folosirii produselor si serviciilor terapeutice recomandate. Poate fi utilizat pentru a vedea biomarkerul cel mai „problematic”, cat si pentru a identifica eventuale tipare si tendinte ale organismului.