Thyme (cimbrisor)

Cimbrisor (Thyme) Thymus vulgaris

Ulei essențial cu o chimie specifică care susține sistemul imunitar sănătos. Este un ulei essențial potent, fierbinte cu proprietați puternice de curațare si purificare.*

Descriere

Menit să ofere curaj purtătorului său, cimbrișorul era dat de către doamne cavalerilor, inainte de lupte în perioada Evului Mediu. În aceiași perioadă cimbrișorul era pus sub perne pentru un somn liniștit, fără coșmaruri.

Grecii antici foloseau cimbrișorul în băi sau ars in calitate de tămâie în templele lor, în timp ce Egiptenii îl foloseau în ritualurile de îmbălsămare.

Astăzi, cimbrișorul este utilizat în calitate de condiment și în extragerea unui ulei essențial puternic, cu efect de curațare și purificare pentru piele. Datorită conținutului ridicat de timol, uleiul de cimbrișor trebuie diluat cu ulei de cocos (DoTerra) înainte de aplicare. Este un ulei essențial cu o chimie specifica care sustine sinstemul imunitar sanatos.*

Utilizari

Se adauga 2 picături în capsule vegetale și se ia în timpul iernii pentru a susține un sistem imunitar sănătos. *Se utilizează în grădinărit pentru a respinge în mod natural insectele.Se utilizează 1-2 picături în bucate si gustari, pentru a adăuga o savoare proaspată de plante.Se dilueaza cu ulei de nucă de cocos fracționat, se aplică apoi pe zonele vizate de pe piele pentru a purifica și a mentine o pielea sănătoasă. Metode de utilizareDifuzat: Se utilizează 3-4 picături în aromadifuzor.Utilizare internă: Se diluează o picătură în 4 fl. oz. de lichid.Utilizare topică: Se diluează 1-2 picaturi cu ulei de nucă de cocos doTERRA fracționat, apoi se aplică pe zona dorită.
Masuri de precautiePosibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de sarcină, alăptare sau îngrijire medicală, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare:

* Conține antioxidanți puternici

* Susține un sistem imunitar sănătos

* Respinge insectele in mod natural

Descrierea aromei – Caldă, erbacee, florală, pudrata

Metoda de extractie – Distilare prin abur

Partea plantei utilizata – Frunze

CONSTITUIENȚI PRINCIPALI

Timol, para-cymen, γ-terpinen

(* Aceste declarații nu au fost evaluate de către Administrația pentru Alimente și Medicamente. Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală.)

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns