Whisper® (amestec pentru femei)

Whisper® Blend for Women – amestec pentru femei

Cu o aromă atât de moale și caldă ca și numele, doTERRA Whisper Blend pentru femei creează un parfum unic, prin combinarea chimiei fiecărui individ cu un amestec divers de uleiuri esențiale.

Descriere

DoTERRA Whisper Blend pentru femei este o combinație complexă și diversă care se îmbina cu chimia fiecărui individ pentru a crea un parfum personal unic. Fiecare ulei esențial din amestec oferă o aromă primitoare, dar atunci când sunt combinate, aceste uleiuri oferă un miros distinct care intrigă simțurile purtătorului și ale celor pe lânga care treci. Considerate ca fiind cele mai prețioase flori din industria parfumurilor și aromaterapiei, aromele euforice ale Jasomiei și Ylang Ylang sunt combinate cu aromele calde și picante de paqui, vanilie, scorțișoară și cacao, pentru a face acest amestec de neegalat în complexitate și influență aromatică.

Utilizări

  • Aplicați pe încheieturi, ceafă și puncte de puls pentru un parfum distinct și individual.
  • Difuzați sau adăugați in pandantive pentru o experiență aromatică unică.
  • Aplicați una până la două picături în palmă și frecați-vă pe haine, eșarfe și haine pentru a experimenta senzații calme în timpul zilei.

Instrucțiunile de utilizare

Difuzie: Utilizați trei până la patru picături în difuzorul dorit.
Utilizare locală: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu ulei de cocos fractionat DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.

Măsuri de precauție

Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau sunteți în grija medicului, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, urechile interioare și zonele sensibile. Evitați expunerea la soare sau raze ultraviolete timp de până la 12 ore după aplicarea produsului.

Beneficii primare

  • Se îmbină cu chimia fiecărui individ pentru a crea un parfum frumos, unic și personal
  • Aromă de mosc cu efect de incalzire
  • Intelege si intrige simturile

Ingrediente

Ulei de nucă de cocos fractionat, frunze de paciuli, coajă de bergamotă, lemn de santal hawaiian, floare de trandafir, floare de vanilie, floare de iasomie, scoarță de scorțișoară, rădăcină de vetiver, frunze / semințe de Labdanum, semințe de cacao, flori Ylang Ylang

Descriere aromatică – De mosc, cald, picant, moale, dulce

Lasă un răspuns