White Fir (brad alb argintiu)

Brad alb (White fir) Abies alba

Folosit ca material de construcții și decorațiuni de sărbători, bradul alb produce un ulei esențial, cunoscut pentru evocarea sentimentelor de stabilitate, energie, încredere și confort.

Descriere

Bradul alb este un lemn popular folosit în construcții pentru densitate, versatilitate și frumusețe. Este, de asemenea, o alegere potrivită pentru pomii de Crăciun. Nativii americani au folosit bradul alb atât ca material de construcție cât și în practicile tradiționale de sănătate. Derivată din ace moi ale copacului, uleiul esențial de brad alb este cel mai cunoscut pentru senzațiile de confort si liniște. Aromatic, bradul alb evocă sentimente de stabilitate, energie și încredere. Poate stimula simțurile în timp ce ajută organismul să se relaxeze.

Utilizari

După o activitate intensă, poate fi masat pe piele pentru un confort și o stare de liniște.

Poate fi difuzat pentru un efect de energizare, reducerea stresului, în activitațile cu circumstanțe dificile acasă sau la serviciu. De asemenea se pot pune câteva picaturi pe terracotă pentru un parfum proaspăt de sarbatoare.

INSTRUCȚIUNI DE UTILIZARE

Difuzat: Se utilizează 3-4 picături în aromadifuzor.Utilizare locală: Aplicați una sau două picături în zona dorită. Se diluează cu ulei de cocos fracționat DoTERRA pentru a minimiza orice sensibilitate cutanată.  MĂSURI DE PRECAUȚIEPosibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de sarcină, alăptare sau îngrijire medicală, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare

Evocă sentimente de stabilitate

Are efect de calmare

Are o aromă evigorantă în timp ce produce sentimente de pozitivitate

Descriere aromei – Pur, curat, lemnos, pudrat

Metoda de extragere – Distilarea aburului

Partea folosita a plantei – Ace

CONSTITUIENȚI PRINCIPALI  – Limonen, β-pinen, acetat de bornic

Lasă un răspuns