Wild Orange (portocal salbatic)

WILD ORANGE Citrus sinensis

Cu multe beneficii pentru sănătate și o aromă energizantă care poate revigora mintea și corpul, Orange Wild a devenit unul dintre cele mai vândute uleiuri esențiale de la doTERRA.

Descriere

Presat din coaja fructului, Orange Wild este unul dintre cele mai vândute uleiuri esențiale din doTERRA, datorită aromelor sale energizante și beneficiilor multiple pentru sănătate. * Înaltă în monoterpene, Orange Wild posedă calități stimulante și purificatoare, făcându-l ideal pentru a susține funcția sistemului imunitar sănătos. Poate fi luat zilnic pentru a purifica organismul * De asemenea  se folosește pe suprafețe ca un produs natural de curățare.

Difuzat Wild Orange energizează și împrospătează mintea și corpul în timp ce purifică aerul. Wild Orange îmbogățește orice amestec de ulei esențial cu o aromă proaspătă, dulce și răcoritoare.

Utilizari

Se utilizeaza într-un spray universal pentru curățarea și purificarea suprafețelor.Se poate adauga zilnic câte o picătură in apă pentru o explozie de aromă și pentru menținerea generală a sănătații.Se difuzează pentru a ridica starea de spirit și nivelul de energie și pentru a împrospăta aerul.Pentru energizare, se pun câte 1-2 picături în palmă, împreună cu părți egale de Menta și Tămâie. E aduc palmele împreună și se inhalează adânc din palme, apoi se freacă pe spatele gâtului.  Instructiuni de utilizareDifuzat: Se utilizează 3-4 picături în aromadifuzor.Utilizare internă: Se diluează o picătură în 4 fl. oz. de lichid.Utilizare topică: Se diluează 1-2 picaturi cu ulei de nucă de cocos doTERRA fractionat, apoi se aplică pe zona dorită.

Masuri de precautie Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Dacă sunteți gravidă, alăptați sau în ingrijire medicală, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare

Agent puternic de curățare și purificare Menține funcția imună sănătoasă. *

Revigorează mintea și corpul.

Descrierea aromei – Dulce, proaspăt, citrice

Metoda de extractie – Presare la rece

Partea plantei utilizata – Coji de portocale salbatice (coajă)

Constituienti principali – Limonene

 

 

Lasă un răspuns