Ylang-Ylang

YLANG-YLANG Cananga odorata

Derivat din flori unice în formă de stea, Ylang Ylang este adesea folosit pentru a susține sănătatea pielii și a părului, oferind simultan un efect calmant, generând o stare de spirit pozitivă.

DescriereUleiul esențial Ylang Ylang este extras din flori în formă de stea a copacului tropical Ylang Ylang și este folosit pe scară largă în producerea parfumurilor și în aromoterapie. Similar cu Iasomia, Ylang Ylang este folosit de secole în ceremonii religioase și de nuntă. În aromoterapie, Ylang Ylang este folosit pentru a reduce tensiunea și stresul și pentru o stare pozitivă de spirit. Ylang Ylang este frecvent utilizat în produsele  de lux pentru îngrijirea părului și a pielii, datorită parfumului propriu și a proprietăților nutritive și de protecție. Luat intern, Ylang Ylang oferă suport antioxidant. * Ylang Ylang se amestecă bine cu Bergamot, Geranium, Grapefruit și Vetiver.

Beneficii primare
Pentru relaxare, uleiul esențial Ylang Ylang poate fi aplicat în cadă cu sare Epsom.Poate fi folosit în baia de aburi pentru ten.Se aplică la încheieturile mâinilor pentru o aromă placută de parfum.Pentru obținerea unui balsam de păr se poate amesteca ulei esențial Ylang Ylang cu ulei de cocos fracționat Luat intern, crează un suport antioxidant. *

Metode de utilizareDifuzat: Se utilizează 3-4 picături în aromadifuzor.Utilizare internă: Se diluează o picătură în 4 fl. oz. de lichid.Utilizare topică: Se diluează 1-2 picaturi cu ulei de nucă de cocos doTERRA fracționat, apoi se aplică pe zona dorită.

Masuri de precautie Posibilă sensibilitate cutanată. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. În caz de sarcină, alăptare sau îngrijire medicală, consultați-vă medicul. Evitați contactul cu ochii, interiorul urechilor și zonele sensibile.

Beneficii primare

Oferă suport antioxidant* Menține sănătatea pielii și a părului. Ridică starea de spirit în același timp având un efect calmant

Descrierea aromei – Dulce, bogat, picant

Metoda de extractie – Distilarea prin abur

Partea utilizata a plantei  – Floare

Constituienti principali – Germacrene, cariofilină

 

 

 

Lasă un răspuns